+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Berlicum.
Laad meer vacatures

Persoonlijk Begeleider Berlicum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Cello

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.537 - € 3.432 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een aantal cliënten. Samen met de cliënt, de familie en andere professionals, bepaal je doelen die jouw cliënt wil behalen. Jullie werken samen naar deze doelen toe en kunnen hierbij rekenen op de steun en ondersteuning van je collega's. Je hebt geregeld overleg met de gedragskundige, fysiotherapeut, logopedist of arts, net wat nodig is om jou en de cliënt te ondersteunen. Je zet de cliënten in hun kracht door te kijken wat iemand nog kan en wil leren.



Gevraagd

  • je hebt een zorggerelateerd diploma op minimaal mbo-niveau 4 
  • bij voorkeur heb je werkervaring in de gehandicaptenzorg 
  • je werkt gestructureerd en methodisch, dat past bij op maat gemaakte zorgplannen en/of behandelplannen
  • je bent empathisch, duidelijk en weet grenzen aan te geven
  • je bent bekwaam om medicatie te geven of bereid deze te behalen
  • je vindt het leuk om zelfstandig te werken maar kan ook goed samenwerken
Arbeidsvoorwaarden
  • een contract van 24 uur (meer of minder uren zijn bespreekbaar)
  • een aanstelling voor onbepaalde tijd 
  • een brutosalaris tussen €2537 en €3432 (schaal 40 CAO GHZ) als je fulltime werkt
  • een eindejaarsuitkering
  • vergoedingen voor reiskosten, fitness, een fiets en een laptop of tablet 


Solliciteren

We zien je reactie graag tegemoet en nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen over de functie? Bel dan met Dorrit Snels (coördinerend begeleider) op 06-27894679. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kan je terecht bij onze recruiters via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 088-3453022.

Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.



Aanbod

Wil je solliciteren op deze vacature of ben je nieuwsgierig naar onze andere vacatures? Kijk dan op onze werkenbijcello website.

Bedrijfsomschrijving

Voor Schoolstraat 3 zijn wij op zoek naar een persoonlijk begeleider voor minimaal 24 uur (het aantal uren is bespreekbaar).

Schoolstraat 3 - 5 is een appartementencomplex nabij het centrum van Berlicum. Er zijn twee woonlagen met elk negen appartementen en een gemeenschappelijke ruimte. De samenwerking met ouders is hier erg belangrijk. Alle afspraken rondom begeleiding komen in overleg met cliënt en ouders/vertegenwoordigers tot stand. Schoolstraat 3 is van oorsprong een ouderinitiatief "De Salemanders".Er wordt met twee kernteams gewerkt, één op elke woonlaag. Deze vacature betreft woonlaag Schoolstraat 3. Op elke woonlaag wonen negen jongvolwassen cliënten, met een matig of licht verstandelijke beperking, soms is men normaal begaafd. Er is sprake van diverse problematieken, zoals bijvoorbeeld autisme en hechtingsproblematiek. Daarnaast is bij enkele cliënten sprake van een motorische beperking. Naast het bieden van duidelijkheid en structuur ligt het accent in de begeleiding op het competentie gericht werken, het creëren van een veilige leefomgeving en een prettige sfeer waarin cliënten uitgedaagd worden zich te ontwikkelen. Ook wordt ondersteuning aangeboden bij het aangaan en onderhouden van sociale contacten. Het aangaan van relaties en het onderhouden van relaties, is een belangrijk thema in deze groep. Integratie in het dorp is een uitgangspunt bij het begeleiden van de cliënten in het dagelijkse leven. Verder wordt er begeleiding geboden bij huishoudelijke taken en werkt men voorwaardenscheppend ten aanzien van de invulling van vrije tijd.Het team dat hier werkzaam is en waar je dus deel van gaat uitmaken, is een gemengd team qua leeftijd. Het is een mooie mix van jonge enthousiaste medewerkers en meer ervaren medewerkers. Echt een team dat vooruit wil en de verantwoordelijkheid samen neemt. Op de woning is een 24-uursbezetting; je draait dus ook slaapdiensten, waarbij je het aanspreekpunt bent voor beide bouwlagen. Bij Cello werken we elke dag aan een goed leven voor mensen met een beperking. Met cliënten, hun netwerk en met elkaar. Van mens tot mens. Daarbij kijken we vooral naar wat er wél kan. Ben jij ook iemand die in mogelijkheden denkt?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in