+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Medewerker Klachten & Geschillen Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CZ

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 34 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij CZ werken we samen aan betere zorg en service. We zoeken een nieuwe collega voor het Klachtenteam. Je helpt met het oplossen van klachten en geschillen. Dit is belangrijk voor onze klanten en voor ons. Samen met je team werk je aan het verbeteren van onze dienstverlening. We zien klachten als een kans om te groeien. Als je houdt van samenwerken, problemen oplossen en het verschil maken, is dit een mooie kans voor jou. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Bij CZ zetten we ons in voor zorg die verder gaat. Voor onze klanten, de zorgsector en voor de maatschappij als geheel. Dit vraagt om collega’s die met plezier bijdragen en die samen met ons willen innoveren. Voor het Klachtenteam binnen de afdeling Klachten & Geschillen Operations zijn wij op zoek naar een Medewerker Klachten en Geschillen. Ben jij die Medewerker Klachten & Geschillen die er samen met ons voor zorgt dat CZ de beste service kan bieden tegen een zo goed mogelijke efficiency? Lees dan snel verder!

De afdeling Klachten & Geschillen Operations is verantwoordelijk voor de afhandeling van klachten en geschillen die gerelateerd zijn aan declaraties, zorgaanvragen en vergoedingsbeleid. Ook handelen wij meldingen over mogelijke onjuist gedeclareerde nota’s af. Samen met jouw collega’s van het Klachtenteam is je primaire doel klachten, geschillen en notameldingen kwalitatief en tijdig afhandelen. We zien elke uiting van ongenoegen van verzekerden als een kans om onze organisatie te verbeteren. Onze visie is “van klacht naar kans”.


Gevraagd

Voor het Klachtenteam zijn wij op zoek naar een collega die een goede balans heeft tussen empathie voor de klant, kwaliteit en kwantiteit. De instroom van klachten kan grillig verlopen dus een flexibele werkhouding is noodzakelijk. Verder ben je in staat om verbeterpotentieel te herkennen uit de door jou behandelde klachten voor zowel onze interne, als externe klanten en het klachtenproces. Je handelt klachten op een zo efficiënt mogelijke manier af en zorgt daarbij voor een minimale kans op herhaalcontact. Het is daarom van belang dat je uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden bezit.

Klantgerichtheid, ondernemen en een proactieve houding is voor jou een vanzelfsprekendheid. Je bent organisatorisch sterk, besluitvaardig en je kunt prima zelfstandig werken. Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit. In de praktijk heb je bewezen dat je een teamplayer bent. Uitblinken in analyseren en verbanden leggen is een must.

Enkele andere eisen zijn:

- Taaltoets Nederlands succesvol behaald is een pré.

- Een intrinsieke drive om te verbeteren.

- Beschikken over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.

- Flexibel en stressbestendig.

- Goede kennis van de verschillende klantprocessen.

- Ervaring met MS Office (Word, Excel, Outlook) is een must.

- WFT-zorg/basis is een pré.


Aanbod

  • Sabbatical

    Drie maanden vrij tegen 40% doorbetaling van je salaris

  • Goede werk privé balans

    Hybride werken met thuiswerkregeling

  • Ontwikkelmogelijkheden

    Ruim aanbod van trainingen en opleidingen

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in