+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Planner/ werkvoorbereider Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Logistic Force Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

In deze functie als Planner in de rioolreinigingsbranche ben je de persoon die alles regelt. Je plant het werk voor 7 wagens, bereidt het voor en zorgt dat alle papieren in orde zijn. Dit werk is heel afwisselend en perfect voor iemand die van aanpakken weet. Op vrijdagen sluiten jullie de week vaak af met iets leuks. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen als Planner/ werkvoorbereider?
Als planner in de rioolreinigingsbranche ben jij een echte regelneef of -tante. Jij bent verantwoordelijk voor de planning van 7 wagens, maar ook voor de werkvoorbereiding en de nodige orderadministratie. Een veelzijdige functie voor een enthousiaste duizendpoot. 

Wat breng jij mee?

Als planner zorg jij ervoor dat de chauffeurs beschikken over de juiste informatie. Zo weten zij waar en wanneer zij aanwezig moeten zijn om het riool te reinigen of een inspectieplanning uit te voeren. Het overgrote deel van de opdrachten komt via gemeenten en aannemers binnen en deze opdrachten kunnen best ruim van te voren gepland worden. Maar dagelijks komen er ook spoedklussen binnen. Aan de hand van de vraag maak jij een schatting van de benodigde tijd (natuurlijk na goed ingewerkt te zijn) en de kosten die daarbij horen. Om jouw planning rond te krijgen huur jij soms extra wagens in of als jij eens een auto vrij hebt, dan bespreek je met de andere vestigingen in het land of zij jouw auto kunnen gebruiken.

Je collega's komen op moeilijk begaanbare plaatsen. Indien nodig regel jij dat er rijplaten aanwezig zijn en voor opdrachten die wat verder weg zijn en langer duren regel jij hotelovernachtingen voor de chauffeurs.


Arbeidsvoorwaarden
Je bent woonachtig in de regio Tilburg en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je beschikt over minimaal een MBO-werk en denkniveau op niveau 4. Technisch inzicht is mooi meegenomen. Er wordt gewerkt met een specifiek softwarepakket voor de installatiebranche. Het is daarom belangrijk dat je goed overweg kunt met computersystemen. Herken jij je verder in de woorden enthousiast, no nonsens en ben je sterk in plannen & organiseren? Dan komen we graag met je in contact!

Bedrijfsprofiel
Het salaris is afhankelijk van je kennis & ervaring en ligt tussen de € 2.600 en € 3.500 bruto per maand bij een 40-urige werkweek. De CAO kleinmetaal wordt gevolgd. Je werktijden liggen tussen 07:30 uur en 17:00 uur. het is niet nodig om overuren te maken. Voor de avonduren is er een achterwacht voorzien voor calamiteiten. Op vrijdagen wordt er vaak even gezellig een hapje en drankje geregeld om de week af te sluiten.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in