+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Uden.
Laad meer vacatures

Planvoorbereider Uden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werelds in Mens & Werk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Als essentiële schakel in het voorbereidingsproces van bouwprojecten, waarborg je als planvoorbereider een kwalitatief hoogstaand, maakbaar en financieel haalbaar ontwerp. Je bent het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en adviseurs, geeft leiding aan tekenaars en werkt nauw samen met calculatie en bouworganisatie. Je verantwoordelijkheid strekt zich uit van concept tot contract, waarbij je de voortgang van ontwerpfasen bewaakt. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Als planvoorbereider ben je een essentiële schakel in het voorbereidingsproces van bouwprojecten, van concept tot contract. Je werkt nauw samen met projectontwikkelaars in de stadia van voorlopig ontwerp tot en met definitief ontwerp. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de volledigheid van de ontvangen uitgangspunten en het waarborgen van een kwalitatief hoogstaand, maakbaar, financieel haalbaar en integraal afgestemd ontwerp. Je bent het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers, architecten, constructeurs en andere adviseurs. De planvoorbereider stelt contracten op voor architecten, constructeurs en andere adviseurs, en bereidt contracten voor met opdrachtgevers. Daarnaast geef je leiding aan interne bouwkundige tekenaars. Je werkt nauw samen met de afdelingen calculatie en bouworganisatie. Als planvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang van de ontwerpfasen en het overdragen van het project naar de productieafdeling.



Gevraagd

Als Planvoorbereider voldoe je aan het volgende profiel:
• HBO werk- en denkniveau;
• Aantoonbare ervaring van minimaal 5 jaar;
• Kennis van relevante wet- en regelgeving en bouwvoorschriften;
• Gestructureerde aanpak in processen en documentmanagement;
• Creatief in het aandragen van ontwerpoplossingen en -alternatieven;
• Bekendheid met Solibri en ervaring in BIM-coördinatie;
• Sterke communicatieve vaardigheden, stressbestendigheid en vermogen om stakeholders te verbinden om aan het programma van eisen te voldoen.



Aanbod

Voor de rol van planvoorbereider biedt het bedrijf een dienstverband aan van 32 tot 40 uur per week. Daarnaast krijgen werknemers de keuze tussen een elektrische leaseauto of een mobiliteitsbudget dat past bij de functie. Bovendien is er de mogelijkheid om gedurende één uur per week onder werktijd te sporten, samen met een personal trainer en collega’s. Werknemers kunnen ook hun kinderen inschrijven bij het Studiefonds van het bedrijf. Verder omvatten de arbeidsvoorwaarden 30 vakantie- en 13 ATV-dagen, volgens de UTA CAO en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast is er een individueel budget beschikbaar voor duurzame inzetbaarheid. Tot slot organiseert het bedrijf leuke personeelsevenementen zoals familiedagen en borrels.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in