+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Uitgeest.
Laad meer vacatures

Monteur Tandwielkasten Uitgeest

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Heb je skills in mechanische techniek en hou je van nauwkeurig werken? In deze functie ga je aan de slag met het reviseren van industriele tandwielkasten. Elke klus is anders, dus er is altijd iets nieuws te leren. Je maakt de tandwielkasten weer helemaal in orde, van inspectie tot afwerking. Wat deze baan extra speciaal maakt, is dat je bij ons een uniek specialisme kunt ontwikkelen. Je komt te werken in een hecht team waar ieders inbreng telt. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Heb jij twee rechter handen en ga je graag gestructureerd te werk binnen een specialistisch bedrijf? Wil je een goed salaris en steeds nieuwe dingen leren? Lees dan onze vacature!


Organisatie

Al meer dan zes decennia lang staat onze onderneming bekend als een autoriteit op het gebied van roterende machines. Met een team van experts bieden wij landelijk en in onze eigen werkplaats topkwaliteit service. Onze organisatie omvat diverse divisies en expertisegebieden, zoals pompen, elektromotoren, generatoren, ventilatoren, afdichtingen, beveiligingsapparatuur, tandwielkasten, motorreductoren, turbines, en compressoren. Elk team, van specialisten tot leerlingen en beginnende monteurs, draagt bij aan onze kracht. Ons motto, 'samen staan we sterk', weerspiegelt de hechte en bijna familiale sfeer die er heerst. De gedeelde passie voor techniek vormt onze cohesie. Ideeën en suggesties voor nieuwe ontwikkelingen of innovaties worden altijd gewaardeerd en serieus genomen. Wat ons echt onderscheidt, is onze eigen bedrijfsschool, die praktijkervaring en theoretische kennis combineert, en de mogelijkheid biedt tot extra fysiotherapievoorzieningen.


Functie

In de rol van Monteur Tandwielkasten speel je een sleutelrol bij het reviseren van industriële tandwielkasten, waarbij elk project zijn eigen unieke uitdagingen biedt. Je begint met het volledig demonteren van de tandwielkasten om ze vervolgens grondig te inspecteren, gebruikmakend van het inspectierapport als leidraad. Precisie en aandacht voor detail zijn cruciaal in je werk, omdat je bevindingen de basis vormen voor de offerte die door de werkvoorbereiding wordt opgesteld. Zodra de opdracht bevestigd is, zorg je ervoor dat de tandwielkast weer operationeel is en aangepast aan de specifieke eisen. Na een nieuwe verflaag zijn de tandwielkasten weer als nieuw en klaar voor gebruik. Wat deze functie bijzonder maakt, is het specialistische karakter van het werk, iets wat maar weinig andere organisaties aanbieden. Dit zorgt voor veel variatie en de kans om een uniek specialisme te leren.


Functie eisen

Wat we van je verwachten:

  • Praktijkervaring en natuurlijke aanleg voor mechanische techniek, inclusief vaardigheden in zowel sleutelen als het mechanisch meten met instrumenten zoals schuifmaten.
  • Een gedreven en enthousiaste instelling.
  • Technische vaardigheid, alsof je twee rechterhanden hebt.
  • Een teamgerichte houding, altijd bereid om collega's te ondersteunen en te helpen.
  • Een voorkeur voor een geordende werkomgeving, met een hoge waardering voor routine, stabiliteit en betrouwbaarheid.
Aanbod

Wij bieden jou een mooie functie met uitdaging en veelzijdigheid bij een organisatie met een vast team en enthousiaste collega's. Een goed salaris conform cao en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden.


Sollicitatie

Telefoonnummer: 072-7440035 of solliciteer direct!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in