+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Financieel Medewerker Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Spoor 3 HRM

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Financiën, dát is het gene wat jij interessant vindt. Ja tuurlijk heb je ook nog een sociaal leven en drink je in het weekend graag een wijntje met je vriendinnen. Al hoewel lekker onder een dekentje op de zondagavond miljoenenjacht kijken is ook niet verkeerd…. Sorry we dwalen af, je vraagt je natuurlijk af wat voor toffe functie we in de aanbieding hebben. Nou houd je maar eens goed vast, het gaat namelijk om een Geld Verdelende financieel administratief medewerker. Eigenlijk word je een soort van Robin Hood! 😉

Het bedrijf is een scale-up dat de komende jaren erg hard gaat groeien. Het bedrijf staat aan de wieg van crowdfunding in Nederland en helpt jaarlijks veel MKB ondernemers met hun financieringsbehoefte. Aan de andere kant heeft het bedrijf ruim 25.000 investeerders die jaarlijks investeren in deze bedrijven zodat hun ondernemersdromen realiteit worden. Mooi hè! En wie zou er nu investeren in een bedrijf dat niet te vertrouwen is? Jij niet toch? Daarom kunnen we er denk ik wel vanuit gaan dat het een net en een loyaal bedrijf is. Overigens is de samenwerking intern ook erg prettig.

Wat voor jou natuurlijk niet onbelangrijk is om te weten dat er geen boze medewerker hals overkop is vertrokken. Medewerkers van het eerste uur werken er nog steeds! Maar omdat ze zo hard groeien ben jij de eerste in deze rol die direct onder de financieel directeur gaat vallen. Wij hoeven jou niet uit te leggen dat er dus behoorlijk wat kansen voor jou liggen bij dit bedrijf! 😊 Je kan dus met een gerust hart op deze vacature solliciteren. 

Er wordt natuurlijk ook wat van jou verwacht. Mocht je al wat jaren ervaring hebben, dan kun je 24 uur werken. Ben je net afgestudeerd van het hbo in de financiële of administratieve richting dan zijn er 32 – 40 uur morgelijkheden. Je hebt cijfermatig inzicht en kan goed overweg met de gebruikelijke Office software. Heb je ervaring met Eaxct Online, dan is dat fijn! Daarnaast ben je bezig met van alles op het gebied van financiële administratie. Zo bereid je de Btw-aangifte voor, controleer je facturen én ben je verantwoordelijk voor de geldstromen binnen het bedrijf. Ook ondersteun je de financieel directeur met het opstellen van verschillende rapportages. 

Twijfel je nog? Kom vrijblijvend een kop koffie (of thee) met ons drinken en ontdek meer over de functie en ons bedrijf. Bel 040-7114070 of app Tessa 06-19609081. Direct solliciteren? Stuur je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. We horen graag van je!
 
Dutch speaking required 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in