+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

IT-Trainee Financial Services Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Capgemini

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Traineeship
  • 3.720 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

  • Uren: 32 - 40 uur
  • Werkplek: in Nederland of België (daar waar je project team is)
  • Werkervaring: starter

Tijdens de trainee periode werk je in minimaal drie rollen binnen minimaal twee verschillende projecten bij onze opdrachtgevers binnen de financial services in Nederland en België.

Je leert iedere dag nieuwe dingen, zowel in de praktijk als door met onze gerichte en relevante trainingsprogramma’s.

Na de trainee periode van een jaar weet jij waar je je in wilt specialiseren. En daar helpen we je dan graag weer bij.

Wat bieden we je?

Capgemini is een dienstverlenend IT Consultancy bedrijf. Soms weten we precies wat we gaan doen en helpen we de opdrachtgevers om hun doelen te bereiken door de juiste IT ondersteuning te bieden.

Soms zoeken we samen met de opdrachtgever naar de juiste oplossingsrichting. Dat vraagt om flexibliteit van onze consultants.

Daarom vinden wij gerichte trainingen van belang. Leren wat je nodig hebt, op het moment dat je het nodig hebt. Gewoon hands-on aan de slag en vooral zelf ervaren of de IT een goede omgeving voor jou is. En of jij en Capgemini bij elkaar passen.

Als je nieuwsgierig en collegiaal bent, gevoel hebt voor IT en graag wilt leren dan verwelkomen we je graag als trainee.

Over het traineeship

Van alle rollen kun je iets leren want er wordt software gebouwd of gemigreerd en dat moet ook gedegen worden getest. En daarna onderhouden conform afspraak met de opdrachtgever.

Alle rollen werken samen om verschil te maken voor de opdrachtgever. Goed om te weten dat we van elkaar afhankelijk zijn en hoe we samen een soepel lopend product realiseren voor de eindgebruikers.

Een gemeenschappelijk kenmerk van alle rollen: je bent niet vies van techniek. Wat je precies gaat doen? Dat weten we nog niet. Wel dat het afwisselend wordt, in gevarieerde projectomgevingen en in verschillende rollen. We streven er naar om minimaal een traineeship in België te laten vervullen.

Dat zal je zeker nieuwe inzichten geven over jezelf en jouw toekomst in IT.

Capgemini bestaat uit meerdere Business Lines. Je zou trainee worden bij FS, Financial Services. Wij richten ons op de financiële markt: de banken en verzekeraars. Daar speelt genoeg om je lekker in vast te bijten.

Capgemini is een van de grootste IT-consultancy bedrijven in Nederland en marktleider op het gebied van Consulting, Technology en Outsourcing. Groot is geen synoniem voor anoniem. We weten dat het best lastig kan zijn om je draai te vinden en een netwerk op te bouwen. En we weten ook dat hard werken samen moet gaan met leuke dingen doen met je collega’s.

Daarom hebben we een actieve Personeelsvereniging en een Young Professional Community Identity. Je kunt je ook aansluiten bij sportieve communities die bijvoorbeeld hardloop clinics of wielren- en mountainbiketochten organiseren.

Je krijgt een eigen contactpersoon tijdens de trainee-periode om mee te sparren over jouw ervaringen, opleidingen en toekomstwensen. Zodat jij jezelf verder kunt ontwikkelen in de richting die jij leuk vindt.

Genoeg gepraat: bekijk de video om jouw toekomstige collega’s te ontmoeten.

En stuur ons daarna je CV!

  • Een maandsalaris van € 3.720,- inclusief mobiliteitsvergoeding
  • Voldoende vakantiegeld, 8%, en 26 vakantiedagen
  • Een snelle laptop en Sim kaart
  • Mobiliteitsvergoeding van €750 die je kunt gebruiken voor een leaseauto, business card of kunt laten uitbetalen
  • Een passend trainingsprogramma dat we samen samenstellen. Je begint bij de basis met relevante Masterclasses om zowel je soft- als hard skills uit te breiden. Uiteraard zorgen we voor erkende certificaten in bijvoorbeeld Prince2, Agile en Java. Daarnaast trainen we je in handige consultancy vaardigheden zoals storytelling en overtuigend presenteren
  • Meedoen met alle events die voor collega’s georganiseerd worden door Escape, Identity, kennis communities en andere interne events

Na de traineeperiode bepaal jij of jouw toekomst bij Capgemini ligt. Zo ja dan bieden we je:

  • Een vast contract met een passend salaris, mobiliteitsvergoeding en connectiviteitsvergoeding. Voldoende vakantiegeld, 8%, en 26 vakantiedagen.
  • Een premievrij pensioen
  • Voortzetting van het trainingsprogramma maar dan gericht op de rol die jou het meeste aanspreekt
  • Een eigen delegate die je begeleid in je ontwikkeling als professional en collega

Als je na de trainee periode kiest om niet verder te gaan bij Capgemini dan zijn er geen verplichtingen zoals concurrentiebeding of terugbetaling van trainingen.

Je bent nieuwsgierig, flexibel en gericht op het toevoegen van echte waarde. Voor de opdrachtgever, Capgemini en vooral ook voor jezelf.

Als trainee breng je een flinke dosis gezonde ambitie, werklust en daadkracht mee. Je bent analytisch sterk en duikt graag de organisatie in om écht te begrijpen wat er speelt en wat er nodig is.

Reizen is geen probleem en werken in internationale omgevingen lijkt je leuk.

De must haves:

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van IT, Computer Science, (Technische) Bedrijfskunde, (Technische) Informatica, of een bèta studie
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in