+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Service Delivery Manager Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Werfplaats

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Winstdeling

Vacatureomschrijving

Draait het bij jou niet zozeer om de targets en cijfers, maar om het koppelen van blije werknemers aan de juiste werkgevers? Krijg jij er ook energie van om je eigen klantaccount te onderhouden en dagelijks een breed en afwisselend takenpakket te hebben? Bij Werfplaats hebben we plek voor een mooie rol van Service Delivery Manager.

Functieomschrijving
In deze leuke rol van Service Delivery Manager heb jij de unieke kans om een eigen klantaccount te onderhouden en uit te bouwen. Met jou als contactpersoon weet de klant zeker dat het proces van A tot Z vlekkeloos verloopt! Jouw ervaring en expertise in Recruitment of Account- / Relatiemanagement komen goed van pas om jouw klant op de hoogte te houden van alle updates rondom recruitment. Daarnaast is het voor jou een fluitje van een cent om kandidaten te vinden voor de uitstaande opdrachten. Verder zorg je ervoor dat Talent sourcers voor jou op zoek gaan naar geschikte kandidaten. Dit houdt in dat je Talent sourcers coördineert die vervolgens interessante kandidaat profielen voor je klaarzetten, zodat jij het recruitmentproces verder kunt oppakken.
Hoe zit dit recruitmentproces er vervolgens uit?
Je bekijkt het aantal responses dat je hebt ontvangen en plant voor de volgende dag wat intakes in. Daarna bereid je een aantal voorstellen voor bij je klant met de omgebouwde CV’s die onze copywriter heeft klaargezet. Fingers crossed dat de kandidaten een mooie match zijn met die interessante opdracht! Daarna kijk je in je planner welke kandidaten er op gesprek mogen, want je wilt ze even een hart onder de riem steken en ze succes wensen met de voorbereiding.

Een leuke bijkomstigheid in deze functie is dat je niet alleen achter je computer zit! We hoeven het jou uiteraard niet te vertellen dat werkbezoeken een belangrijk onderdeel zijn als Service Delivery Manager. Een paar keer per maand is het weer tijd om in de auto/trein/op de fiets te springen en een kopje koffie te drinken met je klant. Dit is niet alleen het moment om de samenwerking te evalueren, maar ook om gezellig bij te praten. Daar is jullie werkrelatie immers hecht genoeg voor!
Verder geloven wij niet in een 9 – tot 5 mentaliteit. Tussendoor is er bijvoorbeeld ruimte om een sportles te volgen en even je hoofd leeg te maken met ontspanning, om vervolgens misschien na het avondeten wat werkzaamheden op te pakken. Het gaat erom dat jij je werk met veel plezier doet en je samen met ons dagelijks de missie nastreeft om blije werknemers te verbinden met onze opdrachtgevers.

Werkzaamheden
  • Talent sourcers coördineren
  • Source uitzetten en opvolgen
  • Relatiemanagement
  • Interviews & updates met kandidaten
Functie eisen
  • Je hebt affiniteit met recruitment
  • Je hebt aantoonbare ervaring met recruitment of account- / relatiemanagement
  • Je bent communicatief vaardig
  • Flexibiliteit staat bij jou hoog in het vaandel
  • Je hebt hart voor de zaak
  • Ons aanbod
  • Boven marktconform salaris
  • Bonus / winstdeling
  • 32-40 uur per week
  • Hybride of op kantoor in Utrecht
  • Meedenken en invloed hebben op onze strategie
  • Je krijgt je eigen klant(en) toegewezen
Meer over Werfplaats
“Werfplaats bestaat vanaf 2021, maar ons verhaal is al veel eerder begonnen. Het is onze missie om kandidaten met een voor hun kloppende boodschap aan te spreken & werkgevers met een juiste boodschap de arbeidsmarkt in te sturen – om zo blije mensen blijvend op de juiste positie te krijgen.”
Werfplaats is gespecialiseerd in het koppelen van (interim) professionals aan opdrachtgevers. We werken onder andere samen met verschillende Ministeries, Defensie, Marine en gemeenten. Met een ruim aanbod aan Interim opdrachten hebben we al tientallen freelancers geplaatst. Naast recruitment houden we ons bezig met Talent sourcing en Talent pooling. Bij Werfplaats krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen binnen recruitment en gebruik te maken van diverse data driven tools.

Zijn we dan alleen maar aan het werk? Absoluut niet. We maken graag tijd vrij om samen even te borrelen of uit eten te gaan. Tussen de bedrijven door plannen we ook regelmatig brainstormsessies in. We geloven erin dat we gezamenlijk Werfplaats nog meer kunnen laten groeien.

Wat medewerkers over Werfplaats zeggen
Werfplaats is een hele leuke en leerzame start-up om jezelf te ontwikkelen als professional. Remco en Adriaan zijn erg flexibel en stimuleren je om zelf ook ondernemend te zijn in je werk. Ze staan open voor feedback en inzichten en nodigen je uit om mee te denken en mee te groeien. Waardevolle projecten zijn erg welkom, dus het is een pluspunt als je out-of-the-box blijft denken tijdens je werkzaamheden. De diversiteit in aanvragen, de blije kandidaten die je dagelijks spreekt en de interessante opdrachtgevers maken het werk ontzettend leuk!

Bij Werfplaats gaat het niet alleen om de plaatsing, het gaat om het hele proces. Klantgericht werken staat centraal en dat merk je vanaf het begin dat je een kandidaat een bericht stuurt tot het moment dat je de kandidaat bij de opdrachtgever voorstelt. Als je affiniteit hebt met recruitment en je jezelf wilt ontwikkelen als professional, is Werfplaats zeker aan te raden als werkgever!
 

Overige informatie
  • Standplaats: Utrecht/hybride
  • Beoogde startdatum: z.s.m.
  • Aantal uren per week: 32-40 uur
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in