+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Business & IT-consultant Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Capgemini

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Als Business & IT-consultant ga je met je opdrachtgevers de grootste uitdagingen van deze tijd aan. Tot je beschikking: een wervelwind aan executiekracht én alle expertise die de wereldwijde Capgemini-community in huis heeft (dat is nogal wat, kunnen we je vertellen). Zo bouw jij aan een duurzame digitale toekomst!

Uren: 32-40

  • Standplaats: Utrecht / vanuit huis / locatie opdrachtgever
  • Opleiding: HBO/WO



Jouw mogelijkheden als Business & IT Consultant bij Capgemini

Samen met je Capgemini-team help je onze klanten om complexe transformatie-, data-, proces- en digitaliseringsvraagstukken op te lossen. Bijvoorbeeld door IT-afdelingen in te richten, impactanalyses te maken, klantbehoefte te analyseren, beleidsstrategieën te schrijven, CIO’s te adviseren en nieuwe systemen en werkwijzen te implementeren. Opdrachten duren gemiddeld een jaar, dus je kijkt in korte tijd in veel verschillende keukens: van ministeries tot ziekenhuizen en van retailers tot industrieën. Hier werk je aan relevante IT-innovaties, bijvoorbeeld met Low-code tooling of data science. Tijdens een opdracht werk je in het team van de opdrachtgever. Dit kunnen Capgemini collega’s zijn en vaak zijn dit teamleden die bij de opdrachtgever werken als business analist, architect, scrummaster of ontwikkelaar. Genoeg mensen om mee te sparren dus. Benieuwd naar een van de verhalen van een collega?

https:



Je thuisbasis bij Capgemini

Peter, Vijantie, Martijn, Mariska, Ivonton, Bart … Het wordt iets te lang om hier alle collega’s van BTS op te noemen, maar we weten zeker dat jij ze binnen no time bij naam kent. Kennissessies, pubquizzen, masterclasses of discussiëren tijdens ‘lunchuurtjes’ over interessante inhoudelijke onderwerpen. Bij al onze activiteiten ben jij van harte welkom. En ook daarbuiten staan we voor je klaar. Wist je bijvoorbeeld dat je een persoonlijke counselor krijgt, die je helpt in je ontwikkeling? Zelf collega’s coachen of inspireren kan natuurlijk ook. Wij staan overal voor open!



Benefits

  • Cold feet? Kennen we niet. Bij ons krijg je direct een vast contract.
  • All You Can Train zonder enige verplichtingen.
  • Een goed gevulde koffer met vakantiegeld én genoeg tijd (26 dagen) om het uit te geven.
  • Capgemini draagt bij aan jouw pensioen. Daarnaast heb je ook de vrijheid om hier zelf nog extra aan bij te dragen.
  • Werk waar je maar wilt op een device naar keuze met onze connectiviteitsvergoeding.
  • Je eerste levensbehoefte als professional: een snelle laptop en een simkaart die je ook privé mag gebruiken.
  • Altijd lekker onderweg met je leaseauto of NS-businesscard. Of kies voor uitbetaling van je reiskostenvergoeding.
  • En uiteraard een passend salaris. Hierover gaan we graag met je in gesprek.



Waarom past deze vacature bij jou?

Verandering is een stabiele factor in ons werk. Je bent pro-actief, nieuwsgierig, enthousiast en kunt je snel aanpassen aan veranderende omgevingen. Je staat open voor nieuwe ervaringen die jou helpen om te presteren in die veranderende omgeving. Door jouw vakkennis, effectieve communicatie en presentatieskills zorg je dat je jouw omgeving mee weet te krijgen met nieuwe ideeën. Je bent niet bang om je stem te laten horen en je mening te uiten waarbij je anderen in hun waarde laat. Je bent inventief en weet daarom uitdagingen te overkomen. Vakinhoudelijk heb je vanzelfsprekend je kennis op orde of wil je die verder ontwikkelen. Daarnaast heb je:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding, bijvoorbeeld in de richting van bedrijfskundige informatiekunde, informatica, business information technology & management of organisatiekunde. Voor andere studierichtingen staan wij ook open.
  • Minimaal 1 jaar ervaring als bijvoorbeeld business (informatie) analist of business consultant, data scientist, change manager of architect.
  • Goede communicatieve skills in het Nederlands: je schrijft heldere stukken en kunt ook mondeling overtuigend je verhaal overbrengen.

Heb je nog niet alle gevraagde ervaring, maar denk je dat deze baan wel goed bij je past? Of breng je juist de kwaliteiten van een trusted advisor mee? Ook dan komen we graag met je in contact.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in