+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Ervaren Wireman voor Broadcast en AV industrie Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

D&MS

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Voor ons installatieteam zoeken wij versterking! Wij zijn op zoek naar iemand die affiniteit heeft met techniek in de Broadcast en AV industrie, nauwkeurig is en een gevoel voor humor heeft. Je werkt in teamverband en komt op locaties bij toonaangevende klanten. Met jouw technische kennis en installatievaardigheden weet jij de door de engineers uitgewerkte ontwerpen te realiseren bij onze klanten. Mede door jouw flexibele inzet en verantwoordelijkheid gevoel lukt het keer op keer om projecten met een hoge kwaliteit op te leveren.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het bekabelen en het installeren van broadcast en netwerkcomponenten van projecten bij vooraanstaande radio- of televisiestudio's, hoog volumenetwerken en reportagewagens. D&MS is ISO 9001, ISO 14001 en ISO 27001 gecertificeerd, dus je weet je aan processen te houden en daarmee een hoge kwaliteit werk te leveren samen met je collega's veelal op klant locatie.

Gevraagd

Voor een goede invulling van deze functie is het belangrijk dat je beschikt over ten minste 3 jaar werkervaring binnen de Broadcast en AV industrie. Je het een technische opleiding afgerond op minimaal MBO-4 niveau, in de richting Sound en Vision. Je bent klantgericht, werkt nauwkeurig en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel en ruimtelijk inzicht.

Aanbod

D&MS is een bedrijf met een informele werksfeer en goede doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een team van enthousiastelingen met passie voor techniek. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden met pensioenregeling, in lijn met de CAO Metaal en Techniek. Ook krijg je in de rol van Wireman de beschikking over een leaseauto.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in