+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Business Development Manager Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Commercieel Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 55.000 - € 84.000 p/j

Vacatureomschrijving

Commercieel Nederland, dé landelijke specialist in Werving en Selectie voor commerciële functies (Sales, Marketing, Inkoop en Consultancy), is voor onze opdrachtgever Electromach, gevestigd in Hengelo, op zoek naar een Business Development Manager (Benelux).

Electromach, onderdeel van de R. STAHL Technology Group, is een internationaal bedrijf dat oplossingen ontwikkelt en verkoopt op het gebied van explosieveiligheid. In de afgelopen jaren zijn zij als toonaangevende producent en handelsmaatschappij van explosie-veilige besturingssystemen en oplossingen steeds verder gegroeid. Hun oplossingen en producten worden toegepast in omgevingen waar veiligheid essentieel is en waar gas- en/of stofontploffingsgevaar dreigt. Meer specifiek betreft duurzame toepassingen in de farmaceutische, (petro)chemische en de olie- en gasindustrie.

Werkend bij Electromach maak je het verschil in de veiligheid van anderen. Als Electromach leveren ze wereldwijd producten en diensten met een focus op de landen in Europa, het Midden- en Verre Oosten, Amerika, Brazilië, Japan en Korea. Op hun locatie in Hengelo (Overijssel) werken circa 160 medewerkers. Met dit gemotiveerde team zijn ze continue bezig om de wereld van morgen te bedienen. Innovatie, procesoptimalisatie en klantgerichtheid staan daarbij centraal.

De functie
Als Business Development Manager is het jouw opdracht om als specialist de nieuwe HVAC & Containerized Solutions van onze internationaal opererende opdrachtgever samen met je collega's in de betreffende landen op de kaart te zetten en uit te bouwen. Jouw specialistische kennis van deze twee nieuwe productgroepen stelt je in staat om klanten te adviseren en te overtuigen van de vele voordelen die de opdrachtgever in huis heeft!

Na het eerste jaar heb je met name salescollega's in andere Europese landen ondersteund bij het op de markt brengen van de producten en adviseren van klanten. Zo lever je een bijdrage aan de ambitie van de organisatie.

Onze opdrachtgever ontwikkelt, produceert en verkoopt producten en oplossingen voor omgevingen waar veiligheid essentieel is en waar gas- en/of stofontploffingsgevaar dreigt. Door de explosie-veilige besturingssystemen en oplossingen van onze opdrachtgever te gebruiken kunnen klanten hun medewerkers een 100% veilige werkomgeving bieden.

Als enige producent binnen de explosieveiligheidsmarkt biedt onze opdrachtgever een volledig productassortiment en custom-made oplossingen. Het is de ambitie van om deze veiligheid ook in nieuwe markten te borgen. In 2025 wil zij in de duurzame energie markt (zoals waterstof) een marktaandeel hebben van 25%.

Cultuur
Onze opdrachtgever is een onderdeel van een Duits moederbedrijf, met zusterondernemingen in West-Europa. Op de Nederlandse locatie in Hengelo werken dagelijks circa 160 gemotiveerde medewerkers in een high performance cultuur. De organisatie zit in de transitie van traditioneel conservatief naar proactief. Innovatie, procesoptimalisatie en klantgerichtheid staan daarbij centraal. Iedereen krijgt een hoge mate van vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. De korte lijnen in de organisatie zorgen voor snelle beslismomenten en iedereen is bereid elkaar te helpen.

Groei
Een intern opleidingstraject maakt deel uit van de functie. Naast de uitleg over de producten zullen ook de in's en out's over explosiebeveiliging aan bod komen.
Je groeit met de organisatie en met de markt mee. Daarnaast kan je op termijn doorgroeien binnen het Duitse moederbedrijf. Het belangrijkste is dat er wordt gekeken naar wat je leuk vindt, de wereld staat voor je open.

Vereisten
Wat breng je mee?
  • Een opleiding op HBO niveau
  • Ervaring in de HVAC techniek
  • Goede communicatieve eigenschappen en een klantgerichte instelling
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.
  • Kennis van de Duitse taal is een pre
  • Bereidheid tot reizen binnen de EU
Voordelen
Wat mag je van ons verwachten?
Het marktconform salaris tussen de 55k en 84k dat wordt aangevuld met een interessante bonus, vaste representatievergoeding, 27 vakantiedagen, 13 ATV-dagen en diverse collectieve verzekeringen. Daarnaast neem je deel aan de FiscFree regeling voor fiscaalvriendelijke aanschaf van apparatuur (o.a. fiets, telefoon, tegoedbon).
Onze opdrachtgever heeft een actieve personeelsvereniging die diverse activiteiten organiseert zoals een barbecue en het gezamenlijk kijken van een voetbalwedstrijd. Gezelligheid gegarandeerd met alle collega's onder 1 dak!

Enthousiast? Reageer nu!
Je kunt reageren via onderstaande “Solliciteer Nu” button of door een e-mail te sturen Jelle Hondema, Recruitment Consultant bij Commercieel Nederland via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Wil je meer weten over deze mooie uitdaging? Neem dan snel contact op.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in