+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Business Developer (32-40 uur p/w) Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

KnappeKoppen

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Wie zoeken wij?

De Solar Provider Group is op zoek naar versterking voor ons hechte team. Elke dag zetten wij ons in om de energietransitie te versnellen door het ontwikkelen van zonneparken. Hiervoor zijn we nu op zoek naar een ondernemende en enthousiaste Business Developer voor ons kantoor in Utrecht. 

Als Business Developer reis je door het land, bouw je duurzame relaties op met verschillende landeigenaren en overtuig je hen om samen met ons een zonnepark te gaan ontwikkelen. Hierbij zijn we altijd op zoek naar een win-win-winsituatie: voor landeigenaar, Solar Provider Group en de omgeving. Je bent communicatief sterk, een echte doorzetter en kan goed opschieten met verschillende persoonlijkheden. 

Mocht je ons team gaan versterken als Business Developer, ben je verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe kansen voor Solar Provider Group door middel van (telefoon-)gesprekken met geïnteresseerde landeigenaren. Vervolgens ga je met deze landeigenaren een pacht-, huur-, en/of koopcontracten onderhandelen en afsluiten. 

We zijn altijd opzoek naar nieuwe ideeën en invalshoeken om onze doelen te behalen. We zijn daarom ook heel benieuwd hoe jij denkt het beste landeigenaren te bereiken en ons te helpen om een win-win-winsituaties te creëren. 

Wie zijn wij?

Solar Provider Group is een wereldwijde speler in het leveren en ontwikkelen van volledig geïntegreerde zonne-energieprojecten. Met meer dan 10 jaar ervaring en meer dan 200 succesvol gerealiseerde projecten over de hele wereld, hebben we een indrukwekkende staat van dienst. We werken samen met lokale gemeenschappen, landeigenaren en nutsbedrijven om naadloos toegang te bieden tot schone energie. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, financiering, engineering, constructie, maar ook de exploitatie en het onderhoud van zonneparken op commerciële schaal. 

Elk jaar organiseren wij een teambuilding voor het Europese team (zoals in 2021 naar het zonnige Mallorca) en organiseren wij workshops om kennis over te dragen. We werken zeer autonoom maar met een gezamenlijk doel voor ogen: de energietransitie versnellen.

Wat hebben wij te bieden?

  • Vergoeding: tussen de €2000 en €3000 bruto per maand (afhankelijk van ervaring)
  • Contract: 1 jaar en mogelijkheden tot verlenging
  • Kans: snel onderdeel worden van hecht team met invloed op groei van bedrijf
  • Locatie: flexibel tussen kantoor in Utrecht en thuis
  • Aanvang: zo snel mogelijk
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in