+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Traineeship Digital Projectmanager Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Social Brothers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.200 p/m
  • Laptop, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Functieomschrijving

Jij bent net afgestudeerd en je hebt interesse in innovatie, uitdagende projecten en het samenwerken in een hecht team. Jij vindt projectmanagement super leuk maar je weet nog niet precies welke richting jij het meest interessant vindt (of wel). Dat zijn factoren die perfect aansluiten bij het Traineeship Projectmanagement bij Social Brothers, want hier wordt je in zeven maanden volledig klaargestoomd om aan de slag te gaan als Junior Digital Projectmanager.

Je speelt als Digital Projectmanager een belangrijke rol in het goed laten verlopen van de projecten. Je bent een agile/scrum denker met goede sociale skills en je beschikt over een natuurlijk gevoel voor overzicht en analytische skills. Tijdens deze traineeship gaan we samen kijken welke richting je op wil binnen ons bedrijf. Dit kan zijn als WP Brothers Projectmanager, 2DIGITS Projectmanager of Marketing Projectmanager.

Wil jij jouw kennis en expertise ontwikkelen om dit team te helpen? Lees verder wat het Traineeship Projectmanagement inhoudt en wie weet kom jij straks het team versterken. 



Wat bieden wij:

Als Trainee bieden wij jou bij Social Brothers:
  • een traineeship van zeven maanden, waarin jij klaargestoomd wordt tot Junior Digital Projectmanager binnen een van onze labels
  • een salaris van € 2.200,- bruto per maand tijdens het traineeship;
  • een fulltime werkweek, zodat je zo snel mogelijk alle kneepjes van het vak kent;
  • een op maat gemaakte traineeship en persoonlijke begeleiding van experts;
  • vanaf moment één direct de uitdaging om voor onze klanten toegevoegde waarde te kunnen bieden
  • een jaarcontract na het positief afronden van jouw traineeship bij een van de grootste digital agency’s van Utrecht;
  • reiskostenvergoeding op basis van € 0,23 per kilometer;
  • de kans om te sparren tijdens 1 op 1 coachingsgesprekken;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop van de zaak, een vrijdagmiddagborrel, mogelijkheid om naar de sportschool te gaan, een weekendje weg en nog meer evenementen;
  • een organisatie met 60 enthousiaste professionals die klaar is voor gave projecten;
  • een pensioenregeling zonder verplichte eigen bijdrage;
  • een fijne combinatie tussen zelfstandig en in teamverband werken.
Waar kom je terecht:

Wij zijn Social Brothers, een Digital Agency die 11 jaar bestaat. Met 60 enthousiaste professionals zoeken wij naar innovatieve en effectieve oplossingen. Met trots kunnen we zeggen dat wij klanten als Piet Boon, Rode Kruis, Verloning, Fun Forest, EASY Noise Control, de UEFA, The Meatlovers, ABP en Cleanprofs mogen verblijden met onze diensten. En daar willen wij nog veel meer mooie namen aan toevoegen. Vanuit ons kantoor in Utrecht en een kantoor in Rotterdam werken wij dagelijks met de nieuwste technologieën. 

Ben jij benieuwd hoe jouw toekomstige team er uit zal zien? Bekijk het hier!


Hoe ziet het traineeship eruit:

Je komt direct bij Social Brothers in dienst en binnen het Projectmanagement team ben jij na zeven maanden volledig opgeleid tot Junior Digital Projectmanager. Jij krijgt een persoonlijke begeleider uit het team, maar uiteraard staan alle experts in het team klaar om jouw vragen te beantwoorden. Vanaf de eerste dag draai jij mee in het team en zal je kennis maken met de werkwijze door aanwezig te zijn bij de team meetings, de stand-ups, de meetings met klanten en meer.

Het traineeship bestaat uit drie fasen, namelijk: Fase 1: Opleiding, Fase 2: Ontwikkeling en Fase 3: Toepassing. Tijdens iedere fase ligt er focus op een ander onderdeel, die je vervolgens meeneemt in je dagelijkse werkzaamheden in het team en voor jouw eigen klanten.


Fase 1: Opleiding

De eerste twee maanden staan in het teken van opleiding. Jij gaat aan de slag met trainingen binnen onze verschillende teams. Hierin kom je onder andere in aanraking met Hubspot, SEMrush, Supermetrics, Google Search Console, WordPress, Clickup en nog een hoop andere tools waar wij mee werken. 

Fase 2: Ontwikkeling

De tweede fase, die in de derde maand van het traineeship plaatsvindt, staat in het teken van ontwikkeling. Dit betekent dat jij bij alle experts uit het team mag meekijken met hun werk, maar ook dat jij de geleerde praktijk al kan toepassen in opdrachten, waarin jij kunt laten zien wat je in huis hebt. 

Fase 3: Toepassing

De laatste maanden ga jij starten met het werken aan projecten. Jij brengt alle geleerde kennis in de praktijk en met de juiste begeleiding van de experts in onze teams ben jij aan het einde van deze laatste fase helemaal klaar om jouw carrière als Junior Digital Project Manager te starten. Uiteraard zal je ook in deze fase de mogelijkheid krijgen om jezelf te blijven ontwikkelen binnen onze teams. 

Wat verwachten wij van jou:
  • Jij hebt een afgeronde HBO opleiding of hoger
  • Je woont maximaal een uur reistijd vanaf Utrecht. 
  • Jij bent leergierig, enthousiast en brengt positieve energie met je mee. 
  • Je vindt het leuk om klanten en collega’s te verbazen met jouw inzichten. 
  • Je bent een teamplayer, want je wil samen met jouw collega’s het beste resultaat neerzetten en je hebt de drive om uitdagende doelstellingen te behalen. 

Lijkt dit voor jou de perfecte start van je carrière? Laat dit dan weten door te solliciteren met je CV en dan nemen wij contact met je op!

Werving aan de hand van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in