+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Schadebehandelaar Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vvaa

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.200 - € 4.850 p/m
  • 13e maand, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie help je mensen die schade hebben gehad, zoals een dierenarts wiens gereedschap verbrandde of iemand die in een auto-ongeluk zat. Je zorgt dat de schade snel en goed wordt afgehandeld. Je begint met schade aan woningen en auto's van zorgprofessionals en leert daarna meer over andere soorten schade. Je krijgt de kans om te groeien en meer te leren. We zorgen goed voor je met een fijne werksfeer, trainingen en korting op verzekeringen. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Dit wordt je baan

"Alles is afgebrand. Mijn gereedschap, twee auto's en opslag. Alles is weg. De vlammen waren meters hoog. Ik ben zo geschrokken." Je hebt dierenarts Stefan aan de telefoon. Hij heeft brand gehad in de schuur nabij zijn woning. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen, maar hij is nogal geschrokken. Dit is de eerste keer dat hij in aanraking komt met onze schadeafdeling Als schadebehandelaar help jij Stefan verder. Je hebt nog maar net met Stefan opgehangen en hebt Monica aan de telefoon: Ik ben zojuist aangereden door een andere auto. De zijkant van mijn auto is beschadigd. Monica is met de schrik vrijgekomen, maar vraagt jou: Hoe nu verder? In jouw rol als schadebehandelaar zorg jij voor een vlotte afhandeling, maar stel je haar ook gerust. Monica kan zich daarna weer volledig richten op patiënten.

Als schadebehandelaar start je met het behandelen van schadeclaims aan en in de woning of praktijken en materiële schade door en aan de auto's van onze leden. Wie dit zijn? Zorgprofessionals in Nederland. Vervolgens krijg je de kans om je verder te ontwikkelen op het gebied van particuliere aansprakelijkheid en claims op onze reis- en annuleringsverzekering. Afhankelijk van je ervaring maken wij een passend inwerk- én opleidingstraject voor jou. In dit proces nemen we je van A tot Z mee zodat jij de leiding neemt bij het ontzorgen van onze leden met als doel een vlotte en deskundige afhandeling van hun schade en het wegnemen van al het gedoe wat daarbij komt kijken.


Dit is wat je nodig hebt
  • Mbo- of hbo-opleiding
  • Enige werkervaring in de schadebehandeling
Dit is waar je op kan rekenen

Een baan als schadebehandelaar waarin je de vrijheid krijgt om te doen waar je goed in bent, en hier nog beter in te worden. Zo krijg jij bij ons de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Hier sta je aan het roer van je eigen groeiplan. Wij vinden het belangrijk dat jij met plezier werkt en sterk in je functie staat. Hoe wij dit doen? Door goed voor jou te zorgen. Zo kun je hier rekenen op:

  • Een salaris tussen de € 2.200 en € 4.850 op basis van 38 uur (afhankelijk van je ervaringsniveau)
  • Een 13e maand, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en pensioensregeling
  • Een opleidingscheque en toegang tot Goodhabitz waarbij je eindeloos veel trainingen kunt volgen
  • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om bij te kopen
  • Korting op verzekeringen
  • En wel het belangrijkste wat we jou te bieden hebben: een goede en ambitieuze werksfeer met collega's die elkaar motiveren en stimuleren
Dit is VvAA en jouw team

Bij VvAA staan we als één team achter de zorg. Samen helpen we ruim 130.000 zorgprofessionals, en organisaties waarin zij werken, met alles waarvoor zij niet zijn opgeleid. Ons kantoor is toegankelijk voor iedereen. Ieder mens is uniek en wij hebben oog voor jou. Juist het verschil tussen onze achtergronden en expertises, versterkt onze slagkracht. Samen weten we meer en kunnen we meer. Samen zijn we één VvAA en staan wij als één team achter de zorg.

Jij komt te werken op de afdeling Schadeservice. Hier behandelen we schadeclaims van onze leden. Dat doen we vakkundig en snel, waarbij het belang van de leden altijd centraal staat. We zijn ambitieus, leergierig, creatief, zelfkritisch en vormen met elkaar een hecht team. Elke dag geven we onze leden een onuitwisbare positieve ervaring met onze service en dienstverlening. Dat lukt alleen als we samen een topteam vormen, meesterschap tonen in ons vak en altijd klaarstaan om onze leden optimaal te ontzorgen bij een schadegeval.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in