+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Accountmanager Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Work-on

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Work-on

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.300 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Grijp de kans om als accountmanager bij te dragen aan een duurzame toekomst met innovatieve energieoplossingen. Je focus ligt op new business en het beheren van je klantenportfolio. Geniet van een hybride werkomgeving, waarbij thuiswerken of vanaf een remote locatie mogelijk is. Profiteer van een aantrekkelijk bonussysteem bovenop je basissalaris en een werkgever die investeert in je persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Vacaturebeschrijving:

Weet jij iedere klantrelatie op waarde te schatten? Dan is dit je kans om als accountmanager praktijkervaring op te doen. De situatie is als volgt: de opdrachtgever namens wie ik deze vacature schrijf helpt andere organisaties aan innovatieve energieoplossingen. Oplossingen die direct bijdragen aan een efficiënt energiebeheer. Alles voor een duurzame toekomst. 

Jouw focus als accountmanager, die komt eerst te liggen bij new business en later bij het tevreden houden van je eigen portfolio aan klanten. Waar ligt de behoefte en hoe valt hier slim op in te spelen? Per situatie zoom je in op de gewenste situatie en haal je graag de onderste steen boven. Met regio noord als jouw speelveld ga je in de praktijk veel onderweg zijn. Overal kom jij bij (potentiële) klanten over de vloer om advies op maat te geven en men enthousiast te maken over een mogelijke samenwerking. Zit je niet bij een klant, dan is werken vanuit huis of een remote werkplek een optie. Dit maakt wonen in de buurt van het eigen kantoor in Utrecht geen harde eis.  

Scoor je commercieel gezien lekker, is deze opdrachtgever niet de enige die profiteert. Zo krijg je de kans om je basissalaris van maximaal €3250.- aan te vullen via een aantrekkelijk bonussysteem. 


Waar kom jij te werken?
Je komt te werken bij een adviespartner op het gebied van energie. Actief binnen de b2b markt. Van sportclubs tot ijssalons, allerlei organisaties weten hun weg naar deze specialist te vinden voor een advies op maat. In totaal krijg je er zo'n 30 collega's bij. Welke je niet allemaal op de werkvloer tegenkomt aangezien iedereen in de praktijk vooral veel onderweg gaat zijn. Zo ook jij. Zij die hier al werken roemen deze organisatie om hun warme en persoonlijke work hard, play hard cultuur. Gevalletje: ben jij goed voor je klanten, is deze werkgever goed voor jou. Zo denkt men graag mee over je persoonlijke ontwikkeling, vallen er meerdere bonussen te scoren en is er veel aandacht voor een goede werk en privé balans. Sounds good? Dan hierbij de uitnodiging om door te groeien met deze enthousiaste, ambitieuze club.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Door de dag heen ligt jouw grootste focus op:

het bezoeken van meerdere (potentiële) klanten. Waar ligt de behoefte en hoe kan jij hierop inspelen?het hebben van klantcontact. Zowel in de aftersales als voorafgaand aan een afspraakeen stukje analyse rondom potentiële leads. Waar zit de grootste kans/potentie en hoe ga je dit zo slim mogelijk aanvliegen?het bijhouden van je persoonlijke administratie

In de avond je laptop nog even openklappen om je administratie bij te werken na een drukke werkdag vol afspraken? Dat hoort er incidenteel bij. Dat is de flexibiliteit die van je verwacht wordt. Je kunt jouw eigen agenda inplannen, dat is de vrijheid die je krijgt.


Herken jij jezelf hierin?
afgestudeerd aan het hbo binnen een commerciële opleidingcommercieel, sociaal en leergieriggoede beheersing van de Nederlandse taalaan ambitie geen gebrek40 uur per week beschikbaarWat krijg je ervoor terug?

Tijd voor een overzicht. Als accountmanager ben je o.a. zeker van: 

een contract bij de opdrachtgever zelf salaris. Tot €3250.- bruto bij fulltime de kans op veel extra euro's dankzij een aantrekkelijke bonusstructuur een laptop, auto en telefoon van de zaakhybride werken extra aandacht voor jouw (mentale) gezondheidavontuurlijke uitjes met al je collega's pensioenopbouw. Fijn voor later

En? Ben je verkocht? Vergeet dan niet te solliciteren via de button of door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Nog vragen over deze vacature? Bellen kan naar 013 580 27 20.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in