+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.
Laad meer vacatures

Accountmanager Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Westerduin

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Westerduin

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.700 p/m
  • Auto v/d zaak, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van matchmaking als accountmanager en draag bij aan het vormen van topteams. In deze rol ben je de schakel tussen klanten en vakkrachten, waarbij je niet alleen vacatures invult maar ook fungeert als HR-partner. Bouw aan je netwerk, investeer in relaties en maak elke dag impact. Sluit je aan bij een gedreven team dat zich inzet voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, met een feestelijke cultuur die successen viert. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Positieve impact maken, daar komen wij ons bed voor uit. We willen het verschil maken in het werkleven van onze vakkrachten, onze klanten, onze collega’s en onszelf! We creëren topteams die bemiddelen in betere banen. Wil jij meewerken aan deze missie?
Je bent accountmanager, maar we zouden je ook matchmaker kunnen noemen. Jij bent namelijk constant op zoek naar de juiste match tussen jouw klanten en jouw vakkrachten. Door oprechte interesse te tonen voor de mensen met wie je werkt, lukt dit jou ook! Je bent regelmatig, zowel telefonisch als fysiek, in contact met klanten en prospects. Hierdoor weet je goed wat er speelt in de markt en ben je op de hoogte van actuele en toekomstige vacatures. Als accountmanager ben je communicatief sterk, representatief en een tikkeltje brutaal. Je weet goed prioriteiten te stellen en hiertussen snel te schakelen. Naast het invullen van de vacatures, ben je ook HR-partner van jouw klant. Op deze manier adviseer je ze over onder andere contractvormen en wet- en regelgeving.
Als accountmanager vind je het leuk om een netwerk op te bouwen en hierin te investeren. Je zet graag net een stapje extra om positieve impact te maken in alles wat je doet.

Jouw nieuwe werkplek

Westerduin is al 15 jaar toegewijd om in alles een bemiddelingsbureau te zijn waar we oog hebben voor mensen. We bestaan uit 80 collega’s die dagelijks het verschil willen maken. Verspreid over 10 vestigingen maken we positieve impact op onze vakkrachten, klanten, collega’s en onszelf. We richten ons op de branches productie, logistiek, techniek, bouw en groen. Daarnaast richten wij ons onder de naam Adhocdocent op detachering binnen het onderwijs.
We zijn voor het 4e jaar op rij gecertificeerd ‘’Great place to work’’. Kenmerkend is het enthousiasme van je collega’s. We hebben hart voor de zaak. Er wordt veel aandacht besteed aan professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ruim 33% van de huidige medewerkers is intern doorgegroeid. Daarnaast zijn er collega’s die binnen Westerduin hun eigen franchise vestiging hebben opgezet. Daar zijn we met elkaar onwijs trots op!
In Nieuwegein word je onderdeel van een gezellig en hecht team. De radio staat altijd aan en er wordt veel gelachen. Door deze ontspannen sfeer voelen vakkrachten zich snel op hun gemak. We hebben een gezamenlijke drive om vakkrachten écht een stap verder te helpen. Hebben we onze doelstellingen gehaald? Dan vieren we dat met bubbels en taart! In de pauze maken we graag een wandeling of spelen we een spelletje met elkaar!

Dit bieden wij jou

·        Een salaris tussen de €2500,- en €3700,- bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring;
·        30 vakantiedagen per jaar, aangevuld met 2 vrijwilligersdagen;
·        Elk jaar ontvang je een salarisverhoging van €200,- bruto o.b.v. 40 uur;
·        Je ontvangt een reiskostenvergoeding van €0,23 per km;
·        Bij een vast contract heb je de keuze tussen een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding van €325,- bruto per maand;
·        Elk kwartaal en elk jaar kans op een mooie bonus;
·        Een mooi opleidingsaanbod met trainingen zoals aanbiedend bellen, onderhandelen en tekstschrijven;
·        Je krijgt een werktelefoon, deze mag je ook privé gebruiken.

Dit vragen wij van jou

·        Je signaleert en benut commerciële kansen en bent altijd op zoek naar resultaat;
·        Je wordt enthousiast van nieuwe contacten en het onderhouden van relaties;
·        Je hebt HBO werk- en denkniveau.

Solliciteren

Lijkt het jou wat om samen met ons te gaan voor positieve impact? Of wil je eerst iets meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met mij, Lieke, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je kunt ook bellen of appen naar 06 86806022

Hopelijk tot snel!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in