+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.
Laad meer vacatures

Accountmanager FMCG (32-40 uur p/w) Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

KnappeKoppen

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
KnappeKoppen

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Maak deel uit van een snel groeiende duurzame scale-up met internationale ambities, werkend vanuit een prachtig kantoor. In deze rol als Accountmanager FMCG krijg je de kans om echt het verschil te maken en veel te leren. Je zult onze merken Happy Earth en WaterWipes vertegenwoordigen, die duurzame alternatieven bieden. Een unieke kans om van A-Z sales te ervaren, van distributie tot het versterken van klantrelaties. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

We zijn een snel groeiende duurzame scale-up met internationale ambitie. We werken in een leuk en snel groeiend team vanuit ons schitterende kantoor in Hilversum. We bieden een dynamische en ondernemende werkomgeving, waar je zelf echt het verschil kan maken en enorm veel kan leren. Daarnaast bieden we een goed startsalaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Met onze merken willen we duurzame alternatieven bieden voor bestaande traditionele merken.

OVER HAPPY EARTH EN WATERWIPES
Met ons 100% natuurlijke merk Happy Earth willen we een dosis vrolijkheid brengen en de allerbeste, meest duurzame verzorgingsproducten voor jou èn voor de aarde. En met ons merk WaterWipes brengen we de puurste en meest duurzame babydoekjes ter wereld op de markt. Beide merken verkopen we bij grote nationale retailers (supermarkten en drogisterijen) in Nederland. Happy Earth is marktleider binnen natuurlijke deodorant en het snelst groeiende merk in Nederland. WaterWipes heeft inmiddels een leidende positie binnen de categorie billendoekjes en is het snelst groeiende merk van Nederland.

OVER DE FUNCTIE
We zijn op zoek naar een ACCOUNTMANAGER FMCG om ons salesteam te versterken. In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor het helpen bouwen van onze merken Happy Earth en WaterWipes. Een unieke baan, waarin je echt van A-Z sales doet: het realiseren van distributie, het maken van promotie en activatieplannen en het versterken van de relatie met bestaande klanten.

COMPETENTIES & PERSOONLIJKHEID

  • Je hebt een universitaire of HBO opleiding afgerond.
  • Je kijkt ernaar uit om te gaan werken en leren in een ondernemende “scale-up” omgeving, waarin je elke dag echt het verschil maakt.
  • Je bent van nature vrolijk, creatief, ondernemend, hebt lef, je hebt een Can-Do mentaliteit en je houdt ervan om zelf met nieuwe ideeën te komen.
  • Je hebt aantoonbaar organisatietalent, je bent analytisch sterk en je houdt ervan om ook cijfermatig naar de ontwikkeling van de merken te kijken en daaruit conclusies te trekken.
  • Je voelt je verbonden met onze duurzaamheidsmissie.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Ben jij de ACCOUNTMANAGER FMCG waar we naar op zoek zijn? Solliciteer dan snel via onderstaande button.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in