+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Uitvoerder Bouw Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.170 - € 5.630 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Bij BAM Woningbouw zoeken we een Uitvoerder met passie voor het bouwen van woningen. In deze rol leid je het bouwplaatspersoneel en zorg je dat projecten goed verlopen. Je werkt aan bijzondere projecten, van grondgebonden woningen tot appartementen. Bij ons krijg je de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen. We bieden flexibel werken, een goede balans tussen werk en prive, en korting op bedrijfsfitness. Plus, een kans om deel te nemen aan Young BAM voor extra activiteiten en kennis. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Bij BAM Woningbouw zijn we op zoek naar een uitvoerder woningbouw. Heb je een passie voor het realiseren van toonaangevende woningbouwprojecten in de regio? Zoek je een bedrijf dat jou verder kan helpen om je carrière vorm te geven? Sluit je dan nu aan en maak een impact door samen met ons te bouwen aan de regio

Wat ga je doen

Stap in een team vol enthousiasme, waar we samen met betrokken bouwpartners streven naar de optimale realisatie van projecten. Of het nu gaat om grondgebonden woningen of een appartementencomplex, als Uitvoerder geef jij leiding aan het bouwplaatspersoneel en waarborg je zelfstandig de uitvoering van projecten. 

  • In jouw werk ben jij betrokken bij het toezicht op de dagelijkse uitvoering, de inzet en tijdige levering van materieel en materialen, en de kwaliteit van het bouwen, allemaal in lijn met het projectteam, ontwerpplan en het uitvoeringsplan.
  • Met jouw technisch inzicht als leidraad heb je als doel een tijdige oplevering en kwalitatief hoogstaande projecten te realiseren, waarbij jij je inzet voor een veilige en gezonde werkomgeving. 
  • Jij bent de drijvende kracht achter de naleving van instructies en voorschriften, en bij BAM Wonen bieden we je de kans om jouw leiderschap en uitvoeringskwaliteiten te laten schitteren!
Jouw werkomgeving

Als onze nieuwe Uitvoerder krijg je de kans om een sturende/leidende rol te vervullen bij de organisatie en uitvoering van één of meerdere projecten met een waarde tussen de 10 en 40 miljoen euro. Deze projecten hebben over het algemeen een gemiddelde doorlooptijd van circa 1 jaar, waarbij jij verantwoordelijk bent voor het succesvol behalen van de gestelde doelen binnen deze tijdspanne.

BAM Bouwen op Maat levert maatwerk op locaties die niet om de ‘standaard’ oplossing vragen. Wij realiseren nieuwbouwprojecten op maat voor onze opdrachtgevers, variërend van grondgebonden woningen tot appartementencomplexen, zowel voor de sociale sector als het hoge segment. Deze projecten worden door heel Nederland gerealiseerd, waarbij we veel rekening houden met de woonplaats van onze medewerkers.

Ons portfolio omvat diverse toonaangevende projecten, waaronder: 

  • Amsterdam Noord, Oeverzone  (42 grondgebonden woningen en 186 appartementen
  • Ede, Enka (169 appartementen)
  • Weespersluis, 4B1 (92 grondgebonden woningen
Wij bieden jou

Bij BAM geloven we in het investeren in onze medewerkers en het creëren van een positieve en inclusieve werkcultuur. Bij BAM kun je hybride werken, waardoor je flexibel kunt werken en een goede balans kunt vinden tussen werk en privé. Wij bieden je de mogelijkheid tot bedrijfsfitnesskorting van gemiddeld 40% en deelname aan een collectieve zorgverzekering, zodat je gezondheid en welzijn worden ondersteund. Zo willen wij een omgeving creëren waarin wij jou volop perspectief en ontwikkelingsmogelijkheden bieden binnen BAM, zodat je kunt blijven groeien en jezelf verder kunt ontplooien.
 

  • Een salaris tussen de € 3.170,- en € 5.630,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dit is op basis van een 40-urige werkweek en exclusief 8% vakantiegeld.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Bouw en Infra cao, waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen + 15 roostervrije dagen op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).
  • Een elektrische leaseauto of mobiliteitsbudget.
  • Een laptop en iPhone om je werk efficiënt en effectief uit te kunnen voeren.

 
Ben je jonger dan 35 jaar? Dan kun je deelnemen aan Young BAM. Dit initiatief organiseert jaarlijks diverse activiteiten, waaronder (online) projectbezoeken en workshops over nieuwe ontwikkelingen in onze branche.

Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken een pragmatisch ingestelde Uitvoerder met sterke leiderschapsvaardigheden, effectieve communicatie, teambuilding en probleemoplossend vermogen. Het vermogen om teams te motiveren is cruciaal voor deze rol. Flexibiliteit, besluitvaardigheid en een positieve houding zijn onmisbaar om projecten succesvol te beheren en te coördineren, terwijl we de veiligheid en efficiëntie in de bouwsector te waarborgen.

En verder:

  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding bouwkunde of vergelijkbaar.
  • Pragmatische instelling en de bereidheid problemen op te lossen voordat ze ontstaan.
  • Grondige kennis van bouwmethodes en -technieken waarmee je veilige en efficiënte werkmethodes ontwikkelt voor jouw bouwproject.
  • Ervaring als uitvoerder in de woning- of utiliteitsbouw.
Het sollicitaiteproces

Is jouw interesse gewekt? Laat dan via de button ‘solliciteren’ jouw gegevens achter. Onze recruiter Frank Laracker maakt graag kennis met jou. Heb je nog vragen? Bel, mail of app Frank Laracker via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-48011099 gerust! 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in