+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Uitvoerder Bouw Renovatieprojecten Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.170 - € 5.630 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Als Uitvoerder Renovatie bij BAM Wonen leid je projecten in bewoonde wijken. Je zorgt dat alles soepel verloopt, van planning tot samenwerking met bewoners. Je bent een belangrijk deel van het team en gebruikt jouw kennis om projecten te verbeteren. Bij BAM krijg je de kans om te groeien in je werk. Je kunt flexibel werken en gebruikmaken van verschillende voordelen, zoals korting op fitness en een collectieve zorgverzekering. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij bedreven in het zelfstandig leiden van renovatieprojecten? Voel je je thuis te midden van bewoners en weet je onze onderaannemers naadloos samen te laten werken? Dan zoeken we jou als Uitvoerder Renovatie bij BAM Wonen.

Wat ga je doen

Als Uitvoerder Renovatie ben je meer dan alleen een uitvoerder. Wat deze rol zo speciaal maakt, is dat je werkt te midden van een bewoonde woonwijk of wooncomplex. Je leidt een renovatieproject terwijl de bewoners in hun woning blijven wonen. Met jouw communicatieve vaardigheden zie je dit als een uitdaging waarbij jij de BAM vertegenwoordigt bij de eindgebruiker! 

  • Als manager van de bouwplaats en onderdeel van het projectteam zorg je ervoor dat het beleid op het gebied van kwaliteit, welzijn, veiligheid en gezondheid wordt nageleefd. Je hebt alles onder controle en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt; jouw planning is vrijwel altijd accuraat, je medewerkers zijn op het juiste moment op de juiste plek, en je logistieke proces is goed georganiseerd. De benodigde middelen zijn op tijd beschikbaar en direct inzetbaar. 
  • Als leidinggevende ben je coachend van aard. Jouw medewerkers kun jij aansturen voor positief leiderschap. Dit komt doordat je de juiste balans weet te vinden tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook de bewoners waarderen jouw omgang. Je beheert dit goed en je staat iedereen vriendelijk te woord, maar vergeet ook je andere verantwoordelijkheden binnen het project niet. 
  • Wij hechten veel waarde aan de integratie van BIM en LEAN. Hierin ga jij ons verder helpen. Met jouw kennis en expertise zorg je ervoor dat alle principes hiervan op de bouwplaats worden geïmplementeerd, gecontroleerd en geoptimaliseerd door jouw team.
Jouw werkomgeving

Als onze nieuwe Uitvoerder krijg je de kans om een sturende/leidende rol te vervullen bij de organisatie en uitvoering van één of meerdere projecten met een waarde tussen de 1 en 25 miljoen euro. Deze projecten hebben over het algemeen een gemiddelde doorlooptijd van circa 6 maanden tot 2 jaar, waarbij jij verantwoordelijk bent voor het succesvol behalen van de gestelde doelen binnen deze tijdspanne.
 
BAM Wonen Renovatie, met kantoor in Utrecht, staat voor digitaal en duurzaam vernuft, een ervaren team en innovatiekracht, resulterend in duizenden verduurzaamde woningen jaarlijks, met een klanttevredenheid van 8,2. Met een projectoverstijgende aanpak maakt bewoonde woningverduurzaming slimmer en vriendelijker. Een jonge dynamische club die flink aan de weg timmert binnen BAM; en dat vereist visie, lef, expertise en daadkracht.

Ons portfolio omvat diverse toonaangevende projecten, waaronder: 

  • Utrecht, Nigerdreef, renovatie 174 appartementen 
  • Amersfoort, Schuilenburg, renovatie 116 woningen
Wij bieden jou

Bij BAM geloven we in het investeren in onze medewerkers en het creëren van een positieve en inclusieve werkcultuur. Bij BAM kun je hybride werken, waardoor je flexibel kunt werken en een goede balans kunt vinden tussen werk en privé. Wij bieden je de mogelijkheid tot bedrijfsfitnesskorting van gemiddeld 40% en deelname aan een collectieve zorgverzekering, zodat je gezondheid en welzijn worden ondersteund. Zo willen wij een omgeving creëren waarin wij jou volop perspectief en ontwikkelingsmogelijkheden bieden binnen BAM, zodat je kunt blijven groeien en jezelf verder kunt ontplooien.
 

  • Een salaris tussen de € 3.170,- en € 5.630,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dit is op basis van een 40-urige werkweek en exclusief 8% vakantiegeld.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Bouw en Infra cao, waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen + 15 roostervrije dagen op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).
  • Een elektrische leaseauto of mobiliteitsbudget.
  • Een laptop en iPhone om je werk efficiënt en effectief uit te kunnen voeren.

 
Ben je jonger dan 35 jaar? Dan kun je deelnemen aan Young BAM. Dit initiatief organiseert jaarlijks diverse activiteiten, waaronder (online) projectbezoeken en workshops over nieuwe ontwikkelingen in onze branche.

Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken een pragmatisch ingestelde Uitvoerder met sterke leiderschapsvaardigheden, effectieve communicatie, teambuilding en probleemoplossend vermogen. Het vermogen om teams te motiveren is cruciaal voor deze rol. Flexibiliteit, besluitvaardigheid en een positieve houding zijn onmisbaar om projecten succesvol te beheren en te coördineren, terwijl we de veiligheid en efficiëntie in de bouwsector te waarborgen.

  • Je hebt enkele jaren ervaring als uitvoerder binnen woningbouwprojecten en hebt een passie voor het leiden van renovatieprojecten.
  • Omdat je tegelijkertijd met veel interne en externe partijen werkt, ben je goed in plannen en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. 
  • Als je bekend bent met de LEAN-gedachte, is dat een groot voordeel.
Het sollicitatieproces

Is jouw interesse gewekt? Laat dan via de button ‘solliciteren’ jouw gegevens achter. Onze recruiter Frank Laracker maakt graag kennis met jou. Heb je nog vragen? Bel, mail of app Frank Laracker via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-48011099 gerust! 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in