+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Junior Engineer Treinbeveiliging Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

SASJA careers

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Laptop, Reiskostenvergoeding, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Als Junior Engineer in de treinbeveiliging zorg je dat treinen veilig kunnen rijden. Je ontwerpt, test en stelt systemen in. Je werkt aan projecten waar je veel leert en doorgroeit. In het begin doe je mee aan een speciaal programma voor jonge professionals. Je krijgt een laptop en telefoon van het werk, waardoor je flexibel kunt werken. Ook zijn er veel kansen om te leren. Je draagt bij aan een duurzame toekomst in de spoorwegsector. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Dit zijn je belangrijkste taken

Als Junior Engineer zorg je ervoor dat treinen veilig over het spoor kunnen. Dit omvat het maken van het abstracte, schematische, detail- en uitvoeringsontwerpen.

Je werkt aan het ontwerpen, testen en indienstellen van diverse treinbeveiligingsystemen, waaronder treindetectie, seinsturing, wisselsturing, brugbeveiliging, overwegen, overpaden, ATB, emplacementsbeveiliging. Naast het ontwerpproces ben je ook verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van veiligheidstesten wanneer het ontwerp buiten gerealiseerd is. Je leert om ontwerpen van je collega's te toetsen.
Binnen de functie werk je aan multidisciplinaire projecten waarbij je ook kennis opdoet van andere techniekvelden en er zijn ruim voldoende scholing- en doorgroeimogelijkheden. De eerste 2 jaar neem je deel aan het Young Professional Program (YPP). Het YPP heeft als doel om je een vliegensvlugge start te geven als professional, waarbij je werkt aan alle skills die daarvoor nodig zijn. Het YPP wordt zeer gewaardeerd vanwege het intensieve, diepgaande en professionele karakter, en waarbij je tevens een mooie groep andere starters leert kennen vanuit alle techniekvelden binnen onze Opdrachtgever.


Hier kom je te werken

Met een groep van ca. 200 mensen werken ze bij onze Opdrachtgever aan projecten voor nieuwbouw, vernieuwing en onderhoud van spoor en stations. We werken integraal samen vanuit verschillende kantoren in binnen- en buitenland, om te zorgen voor een duurzaam en voor iedereen bruikbaar spoorwegnet.
De traditionele spoorwereld verandert van conventioneel (met seinen) naar ERTMS (seinloos en de Europese standaard voor spoorwegbeveiliging) en jij kunt een bijdrage leveren aan deze bijzondere verschuiving. Het spoor is een van de meest duurzame vormen van vervoer, en treinbeveiligingssystemen spelen een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid. Als Junior Engineer Treinbeveiliging krijg je de kans om samen met ons te bouwen aan een duurzame toekomst en treinen veilig van A naar B te laten rijden.


Dit krijgt je ervoor terug

Deelname aan ons Young Professional Program YPP om je een vliegende start te geven in je ontwikkeling als professional
Een goede balans tussen werk en privé, onder andere door een laptop en telefoon van de zaak zodat je kunt werken waar en wanneer je wil;
28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
Een goed primair salaris ([salarisrange]) 
Een goed bereikbare werkplek op ons kantoor in Utrecht, Amersfoort of Rotterdam én reiskostenvergoeding of    een NS-Business Card;
Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;


Dit heb je nodig

Je bent een gedreven en enthousiaste teamspeler met een scherp oog voor kwaliteit en detail. Je bent flexibel en weet je snel te schakelen. Daarnaast heb je een afgeronde technische opleiding op HBO bij voorkeur in de richting van Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Technische Informatica. Of een MBO opleiding met HBO werk en denkniveau;
Affiniteit met de spoorwegsector en interesse in treinbeveiligingssystemen;
Kennis van digitale technieken, zoals PLC's;
Je vindt het leuk om enkele weekenden per jaar testwerk uit te voeren op locatie;
Je vindt het leuk om aan multidisciplinaire projecten te werken.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in