+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Beleidsadviseur/Jurist Grondzaken Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.953 - € 5.830 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van grondzaken en vastgoed als onze nieuwe Beleidsadviseur/Jurist. In deze rol krijg je de kans om je passie voor adviesverlening, juridische vraagstukken en contractonderhandelingen te benutten. Het team wacht op jouw expertise om beleid te ontwikkelen over onder andere restgroen. Bij ons, Maandag(R), staat jouw ontwikkeling centraal met flexibele zekerheid en de mogelijkheid tot diverse opdrachten. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde en deskundige Beleidsadviseur/Jurist Grondzaken om dit dynamische Grondzaken en Vastgoedteam te versterken! Als jij houdt van het verstrekken van advies op het gebied van grondbeleid, het aanpakken van uitdagende juridische vraagstukken en conflicten, het bijdragen aan boeiende contractonderhandelingen, en het ontwikkelen van beleid rondom onder andere restgroen, dan willen we jouw enthousiasme en expertise in dit team verwelkomen.


Functie eisen
  • Minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding;
  • Aantoonbare werkervaring als beleidsadviseur/jurist grondzaken binnen een gemeentelijke organisatie in de afgelopen 3 jaar;
  • Aantoonbare werkervaring met het schrijven van bestuurlijke stukken, zoals college- en raadsvoorstellen/besluiten en raadsinformatiebrieven;
  • Aantoonbare werkervaring met complexe juridische vraagstukken en conflicten en het schrijven van beleid.
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Beleidsadviseur/Jurist Grondzaken die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in