+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Data Scientist Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Centrum Indicatiestelling Zorg

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Universiteit of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.011 - € 5.832 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van data-analyse en maak het verschil door complexe gegevens om te zetten in waardevolle inzichten. Analyseer trends in de zorg, maak prognoses en adviseer op hoog innovatief niveau. Werk met state-of-the-art tools zoals machine learning en datamining. Jouw rol is cruciaal in het ondersteunen van strategische besluitvorming en het vormgeven van toekomstig beleid. Werk samen in een dynamisch team en draag bij aan innovatie en onderzoek. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Je verwerkt grote hoeveelheden data tot informatie, en analyseert en interpreteert deze ten behoeve van onder meer het bestuur, het management, beleidsadviseurs en externe stakeholders van het CIZ. Hiertoe raam je toekomstige ontwikkelingen op basis van historische data, en genereer je waardevolle inzichten uit gestructureerde en ongestructureerde data. Je analyseert en selecteert de juiste tools en statistische methodologie, zet algoritmes, machine learning, datamining en (statistische) modellen in om problemen op te lossen, zoekt gericht naar (statistische) verbanden en patronen en zet deze om naar bruikbare modellen. Je herkent patronen en zet deze om naar bruikbare modellen. Je analyseert (macro-)trends in de zorg en het zorgstelsel. Ook maak je prognoses en inschattingen voor de in- en externe effecten op (voorgenomen) beleidswijzigingen en uitgevoerd beleid ten behoeve van interne en externe stakeholders. Ook zet je bijzonder (macro-)economisch onderzoek uit naar in- en externe partijen naar aanleiding van monitoring, analyse, of op verzoek van derden. Je adviseert (in- en externe) onderzoekers over het gebruik van gegevens van het CIZ voor beleidsonderzoek en wetenschappelijk onderzoek. Je adviseert op hoog innovatief (technologisch, instrumenteel of conceptueel) niveau, en signaleert en onderzoekt risico’s en/of knelpunten met betrekking tot de verwerking van data. Je adviseert het bestuur en management over de geconstateerde ontwikkelingen, en over de implementatie van algoritmes, voorspelmodellen en machine learning. Je adviseert het bestuur over complexere verzoeken van derden voor het leveren van CIZ-gegevens en over het open maken van data (”open data”) door het CIZ, en denkt mee met het informatieberaad van de overheid. Ook adviseer je over de effecten van gesteld beleid op de doelstellingen van het CIZ en over te verwachten ontwikkelingen (forecasting), en ben je betrokken bij het grondig analyseren van de bedrijfsvoering. Je stelt rapportages op en adviseert hierover aan het bestuur, management, en andere stakeholders. In teamverband stel je beleids- en bestuursinformatie op (inclusief innovatievoorstellen) en adviseert hierover. Samen met je team en vertegenwoordigers van bestuur en management stel je de onderzoeksagenda op en legt deze voor aan het bestuur. Ook neem je periodiek deel aan het CIZ datalab waarbij we in een korte periode met nieuwe technieken in een multidisciplinair team proberen oplossingen te vinden voor problemen uit het primair proces.



Gevraagd

Je bent een ondernemende en proactieve persoonlijkheid. Je spreekt de taal van de business voldoende en begrijpt wat de wensen van de stakeholders zijn ofwel de vraag achter de vraag die gesteld wordt. Je hebt een passie voor het oplossen van complexe problemen op basis van data. Je werkt graag samen in een team. Je bent nieuwsgierig van aard en laat niet los voordat je weet hoe het echt zit. Daarbij voldoe je aan de volgende functie-eisen:

WO-werk- en -denkniveau in bèta richting (bijvoorbeeld Informatica, Econometrie, Wiskunde, Technische Bedrijfskunde of Artificial Intelligence); Je bent analytisch en conceptueel sterk; Minstens 5 jaar werkervaring met data science methodologiën, statistische analyses, modelleerconcepten en technische architectuur; Expert in SQL; Bedreven in R en Python (Pandas); Kennis van Microsoft BI tooling ((bijvoorbeeld MS-SQL, Azure Machine Learning, Power BI) is een pre; Je bent enthousiast en handelt proactief, en weet business en onderzoeksvragen te vertalen naar waardevolle inzichten; Je overlegt met stakeholders zoals privacy officers en bedrijfsjuristen om je opdrachten uit te voeren binnen de kaders van de AVG; Je werkt graag in een team, en vindt het leuk om collega’s te helpen oplossingen te vinden. Je bent een echte doorzetter, en geeft niet op voordat je een oplossing hebt gevonden. Je communiceert graag en goed op ieder niveau in de organisatie, en zet daarbij je adviesvaardigheden in. Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.



Aanbod

We bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan voor 32 tot 36 uur per week. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling binnen je loopbaan en ambitie, onder andere met een persoonlijk ontwikkelbudget.

De arbeidsvoorwaarden zijn: De functie van Data Scientist zit binnen het CIZ in schaal 60 op basis van een 36-urige werkweek. Waarbij de salarisrange voor een data scientist zit tussen de € 4.011,64 en € 5.832,65.

Verder bieden we je: Een goede werk-privébalans, flexibele werkuren; We werken hybride, deels vanuit het hoofdkantoor in Utrecht en deels vanuit huis. In de praktijk zijn we op donderdag en meestal ook op dinsdag als team bij elkaar op kantoor.

Wat krijg je nog meer: Een surface/laptop en mobiele telefoon. Flexibele werktijden en hybride werken. Persoonlijke groei en regie over je eigen ontwikkeling via e-learning van Goodhabitz. Een Fit voor werk budget van € 2.000,- voor extra verlof, een opleiding of producten en/of diensten om fit te blijven. Een thuiswerkbudget van €775 netto om een Arbo verantwoorde thuiswerkplek in te richten. 8% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Collectief pensioenplan bij ABP.

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct op een creatieve wijze op deze vacature! We kijken ernaar uit om kennis met je te maken!


Contact/ info

Ben je geïnteresseerd; solliciteer dan snel! We zien je reactie graag vóór uiterlijk 22-4-2024 tegemoet. En mocht je eerst meer informatie willen hebben over deze functie of vrijblijvend van gedachten willen wisselen over de mogelijkheden, zoek dan gerust contact met Wouter Huisman (teamcoach).

Contactpersoon omtrent de functie: Wouter Huisman, Teamcoach Telefoonnummer: 06 10 36 60 46

Contactpersoon omtrent sollicitatie: Olaf de Weerd, Corporate Recruiter Telefoonnummer: 06 42 34 77 94

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in