+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Intercedent Dag1 Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ROK Groep

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
ROK Groep

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.728 - € 4.838 p/m
  • Laptop, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Duik in de wereld van recruitment bij Dag1 als intercedent, waar je je passie voor het vinden van de perfecte match tussen kandidaat en werkgever kunt uiten. In deze rol ben je de centrale figuur waarbij je met persoonlijke gesprekken en je uitgebreide netwerk de ideale professionals binnen finance, sales, marketing, HR en office weet te verbinden met boeiende opdrachtgevers. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als intercedent bij Dag1 ga jij samen met je collega’s op zoek naar de beste professionals met profielen richting finance, sales, marketing, HR en office.

Jij gelooft in de kracht van samen. Als intercedent ben jij namelijk de schakel tussen onze kandidaten en opdrachtgevers en weet jij door middel van persoonlijke gesprekken de juiste match te vinden tussen werknemer en werkgever. Je zet je netwerk in om de beste kandidaten uit de markt te halen en legt gemakkelijk contact.



Gevraagd

Samen met je collega’s ben je als intercedent bij Dag1 verantwoordelijk voor het vinden van de beste professionals met profielen richting finance, sales, marketing, HR en office. Deze kun je vervolgens aan een nieuwe baan helpen bij onze klanten – die actief zijn in alle denkbare branches: van zorg tot productie en van scholen tot internationale kantoren.

Heel concreet ga jij als intercedent aan de slag met:

  • Vacatures schrijven voor openstaande functies bij onze klanten
  • Intakegesprekken voeren met kandidaten
  • Werkende kandidaten bezoeken bij onze klanten
  • Actief zijn op LinkedIn om je zakelijke netwerk uit te breiden

Met je collega’s (intercedenten, recruiters, consultants en accountmanagers) werk je elke dag op ons gezellige kantoor in Utrecht. 



Aanbod

Als je start als intercedent krijg je in elk geval een laptop en telefoon van de zaak, om goed je werk te kunnen doen. Daarnaast zorgen we dagelijks dat je kunt aanschuiven aan onze gedekte lunchtafel, dus je eigen lunch kun je thuis laten.

We bieden jou als intercedent ook:

  • Een fulltime bruto maandsalaris tussen de €2.728,- en €4.838,-
  • 20 vakantiedagen met de optie tot bijkopen van extra vrije dagen
  • Individueel keuzebudget bovenop je salaris waarvan je naast vrije dagen onder andere een opleiding van kan kopen of een elektrische fiets van kunt leasen

Ben jij een sportieve intercedent? Dat komt mooi uit! In de pauze spelen we graag een potje tafeltennis, wandelen we een rondje door de omgeving of werken we ons in het zweet in de sportschool naast ons kantoorpand, waar je gratis kunt sporten onder werktijd.



Bedrijfsomschrijving

Dag1 is onderdeel van ROK Groep en is landelijk actief. Werken met plezier, dat is het uitgangspunt. Als intercedent kom je terecht op onze mooie vestiging in Utrecht, waar gezelligheid en hard werken hand in hand gaan. En nog een pluspunt, want doordat Dag1 onderdeel is van ROK Groep krijg je naast je collega’s bij Dag1 nog meer collega’s bij ROK Groep en bij onze andere labels Dujob, Quotec en Medicalhunt. Interesse?Ga jij de uitdaging aan en word jij onze nieuwe collega als intercedent bij Dag1? Solliciteer voor 15 mei op onze vacature en dan maken we graag kennis met je. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer weten over Dag1 of ROK Groep en haar labels? Neem dan contact op met onze corporate recruiter Fenna via [email protected].
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in