+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Content Marketeer / Online Marketeer €3500-€5000 Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

PARESA

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
PARESA

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.000 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van contentmarketing bij een toonaangevend bedrijf in de regio Utrecht, waar jouw creativiteit en woordkunst gewaardeerd worden. Als Content Marketeer speel je een sleutelrol in het ontwikkelen en uitvoeren van een boeiende contentstrategie. Van pakkende blogs tot social media, je draagt bij aan het optimaliseren van de customer journey. Als je daarnaast vertrouwd bent met SEO, Google Analytics en WordPress, is dat een grote plus! Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij een natuurlijk gevoel voor woorden en een passie voor het creëren van betekenisvolle customer journeys? Ben jij een ware woordkunstenaar die onze opdrachtgever naar nieuwe hoogten kan tillen? Onze snelgroeiende opdrachtgever in de regio Utrecht heeft een topteam van marketingspecialisten die maandelijks honderden leads binnenhalen. En nu zijn ze op zoek naar een ervaren Content Marketeer om dit team te versterken. Denk je dat jij dat kunt zijn?

Functie inhoud:
Als Content Marketeer krijg je de kans om een contentstrategie te ontwikkelen en uit te voeren op zowel strategisch als operationeel niveau. Dit omvat alles: boeiende blogs, websitecontent, advertenties, social media en het optimaliseren van de customer journey. Als je ook nog thuis bent in SEO, Google Analytics en WordPress, dan is dat een grote plus! Elke tekst die je schrijft heeft een duidelijk doel, of het nu gaat om het vergroten van het aantal volgers of het genereren van leads. En wees vooral niet bang om teksten te schrijven met commerciële doeleinden. We moedigen zelfs aan om marketingprocessen te optimaliseren als je daar een talent voor hebt!

Gevraagd

We zoeken een creatieve Content / Customer Journey specialist die moeiteloos geweldige teksten kan creëren en natuurlijk kun je daarbij gebruik maken van ChatGPT. Een echte woordkunstenaar die de weg weet binnen de contentstrategie. Jouw focus ligt voor 60% a 70% op content en customer journey, maar je staat ook klaar om je specialistische collega's te ondersteunen met de overgebleven tijd. Ben jij een kartrekker? Neem dan het team op sleeptouw! Dit is wat je nodig hebt:
  • Een HBO+ werk- en denkniveau.
  • Minimaal 3 jaar ervaring als online marketeer of content marketeer
  • Ervaring met SEO, Google Analytics en WordPress.
  • Je houdt van werken met deadlines en gaat goed op structuur.
  • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week.


Aanbod

In deze rol is het mogelijk (en zelfs gebruikelijk) om gedeeltelijk vanuit huis te werken.

Salaris

€ 3.500 - € 5.000 p/m
Toekomstige ruimte tot groei naar €5500

Bedrijfsomschrijving

PARESA: Uw Partner in Recruitment en Sales uitdagingen. Met een gezonde dosis energie, veel daadkracht en plezier, helpen wij organisaties en kandidaten graag om hun groeiambities te bereiken. Dit doen we op een gedetailleerde en persoonlijke manier, waarbij we kandidaten en klanten zien als samenwerkingspartners. Ben jij op zoek naar een professional die jouw recruitment en/of sales uitdaging(en) serieus neemt en er alles aan zal doen om succes te behalen? Of heb jij als kandidaat een vraag over de vacature? Neem dan snel contact met ons op!

PS: Bij een bemiddeling via PARESA kom je altijd rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever.

Contactgegevens PARESA: Telefoon: 0626176856 E-mail: [email protected]
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in