+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Valkenswaard.

Voedingscoach/afslankcoach Valkenswaard, parttime Valkenswaard

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

In Shape Afslankstudio Valkenswaard

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 6 - 10 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan / Tijdelijk contract

Vacature in het kort

We zoeken een afslankcoach voor onze nieuwe studio. Je werkt met mensen die willen afvallen door beweging en voeding. Als coach motiveer je hen en help je met hun programma. Je leert alles wat je moet weten, dus ervaring is niet nodig. Zo heb je veel vrije tijd overdag. Je maakt deel uit van een team dat vrouwen helpt hun doelen te bereiken. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Functieomschrijving:
Voor onze nieuwe studio in Valkenswaard zijn wij op zoek naar een enthousiaste parttime afslankcoach. Het aantal uur is +/- 8 tot 10 uur voor de invulling van 2 avonden en 2 ochtenden waarvan roulerend de zaterdagochtend.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een spontaan persoon die graag met mensen werkt, dus een echt mensen-mens. Je maakt makkelijk contact, vindt het leuk om een praatje te maken en hebt een goed luisterend oor. Je hebt een open persoonlijkheid en bent zeker niet verlegen. Je vindt het leuk om mensen te coachen en motiveren op het gebied van voeding en beweging. Bij voorkeur heb je al wat (levens) ervaring en heb je interesse in voeding en leefstijl begeleiding waardoor je je kunt inleven in onze klanten en ze daardoor beter kunt begeleiden.
In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen en met plezier naar In Shape komen, net als jij.
Doordat je in de ochtend en avond werkt, ben je in de middag lekker vrij. Heerlijk even tijd voor jezelf of gewoon ontzettend praktisch als je nog schoolgaande kinderen hebt.

Wat houdt de baan in?
Jij maakt onderdeel uit van het team coaches die vrouwen begeleidt in afvallen door beweging en voeding. Je bent de stok achter de deur voor onze klanten om het programma goed vol te houden. Je bespreekt de voortgang van het programma aan de hand van een wekelijkse weging. En zit het even tegen voor de klant, dan kun jij met een motiverend gesprek of peptalk de klant weer volle moed geven. Ook inhoudelijke aanpassingen in het voedingsprogramma zijn voor jou geen probleem. Als coach kijk je naar de leef- en werksituatie van de klant en denk je mee in oplossingen. Jij zorgt ervoor dat het programma inpasbaar is voor de klant.
Verder begeleidt je vrouwen ook tijdens het sporten in de warmtecabine. Je ligt voor de cabine op een fitnessmat en doet alle oefeningen voor. Tegelijk let je op de houding van de klant en een goede uitvoer van de oefeningen. Ook hier ben je er voor de motivatie voor net die laatste 3, 2, 1… herhalingen.
Sport de klant in de vacuümcabine? Jij bent erbij om de klant erin te helpen en de apparatuur in te stellen. Je legt de klant uit wat het apparaat voor ze doet. Komt de klant al langer? Dan is er ook gewoon tijd voor een gezellig praatje ;-))
And no worries, we laten je zeker niet aan je lot over! We leren je alles. Je wordt intern opgeleid, zowel voor het bewegings- en voedingsprogramma. Zodat jij je zeker voelt in je advisering en begeleiding. Dat maakt je niet alleen de beste coach, maar dat geeft voor jezelf ook het meeste plezier in je werk.
Onze studio zit in het centrum van Valkenswaard. Bij voorkeur woon je in de directe omgeving van de studio (aangezien wij in de middag gesloten zijn) max. in een straal van 10 km van de studio.

Soort dienstverband: Parttime, Oproepbasis
Verwacht aantal uur: 8 – 10 per week maandag en donderdag avond van 18:30-20:00 en dinsdag en vrijdagochtend van 9:00-12:00, afwisselend de zaterdagochtend van 9:00-12 (uitbreiding in uren evt mogelijk in de toekomst, in overleg)

Gevraagd

Wij zoeken een spontaan persoon die graag met mensen werkt, dus een echt mensen-mens. Je maakt makkelijk contact, vindt het leuk om een praatje te maken en hebt een goed luisterend oor. Je hebt een open persoonlijkheid en bent zeker niet verlegen. Je vindt het leuk om mensen te coachen en motiveren op het gebied van voeding en beweging. Bij voorkeur heb je al wat (levens/afslank) ervaring en heb je interesse in voeding en leefstijl begeleiding waardoor je je kunt inleven in onze klanten en ze daardoor beter kunt begeleiden.
In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen en met plezier naar In Shape komen, net als jij.
Doordat je in de ochtend en avond werkt, ben je in de middag lekker vrij. Heerlijk even tijd voor jezelf of gewoon ontzettend praktisch als je nog schoolgaande kinderen hebt.

Uren

6 - 10 uur
Ma/do avond en di/vr ochtend (wisselend zaterdag)
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in