+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Varsseveld.

Technisch Medewerker Varsseveld

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Euro Planit

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Vind je het leuk om dingen te bouwen en te werken met verschillende technieken zoals zagen, boren, slijpen en lassen? Dan is deze baan iets voor jou! Je gaat stalen matrijzen maken, vaak aan de hand van een tekening. Ook help je met het verbeteren van producten en processen. Je lost kleine problemen op en zorgt dat alles goed werkt. Het is een baan waar je veel kunt leren, ook als je nog niet alles weet. Je werkt in een bedrijf dat groeit en waar de sfeer gezellig is. Interesse in ons bedrijf? Kijk verder!
 

Volledige vacaturetekst

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging waarbij je matrijzen bouwt in dagdienst? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever in Varsseveld zijn wij opzoek naar een Technisch Medewerker.Dit ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor het maken van stalen matrijzen, dit ga je doen doormiddel van verschillende technieken zoals zagen, boren, slijpen, schuren en lassen. Dit alles wordt gemaakt de hand van een tekening. Je bent ook medeverantwoordelijk voor eventuele verbeteringen van een product of productieproces en je zorgt ervoor dat alles op een efficiënte manier wordt gedaan. Daarnaast zorg je ervoor dat kleine storingen aan het machinepark gesignaleerd worden en opgelost. Je bent echt een manusje van alles. Ben jij in de weekenden veel aan het sleutelen met auto's, brommers enz? Dan past deze baan je prima. Onze opdrachtgever kan je middels training on the job verder helpen in deze leuke nieuwe baan!

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever heeft zich gespecialiseerd in de spuitgietwereld. Zij maken veel stootwerende randen voor onder andere treininrichting, tafels en (ziekenhuis) deuren. Deze randen worden klant specifiek gemaakt en daarom zijn de producten waarmee je werkt continu verschillend. Je komt te werken binnen een groeiende organisatie. De lijnen zijn kort en er heerst een informele werksfeer.

Wat bieden wij?

In eerste instantie start je via een uitzendcontract. Bij goed functioneren volgt een contract bij onze opdrachtgever. Salaris is conform eigen CAO en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Meer informatie

Ben jij al enthousiast geworden van deze vacature? Solliciteer direct!

Voor vragen over deze vacature, Neem voor meer info contact op met Steffie +31(0)575 555518 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.



Gevraagd

  • MBO werk- en denkniveau richting autotechniek;
  • Affiniteit met techniek;
  • Vakbekwaamheid en lastechniek;
  • Kwaliteitsgericht;
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in