+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veelerveen.
Laad meer vacatures

Allround medewerk(ster) 32 uur per week op ons SPIRITUEEL CENTRUM te Veelerveen (Oost-Groningen) Veelerveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Elohim Centre

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Het Elohim Centre zoekt een kantoormedewerker die van alles wil leren over spirituele producten zoals edelstenen en zelfrealisatie-tincturen. Je helpt met verschillende taken zoals het beantwoorden van telefoontjes en e-mails, het maken van facturen, en het beheren van de webshop. Ook werk je soms in de edelsteenwinkel. Het is een afwisselende baan waar je zowel op kantoor als met producten bezig bent. Als je interesse hebt in spiritualiteit, is dit een mooie kans om meer te leren. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Het spirituele Elohim Centre zoekt een extra allround kantoormedewerk(st)er, een meedenkende aanpakker en verkoper met "hands on" mentaliteit. We zijn op zoek naar iemand met een spirituele achtergrond of belangstelling. Iemand die vaardig is met computerprogramma's en uiteindelijk van alle Elohim markten thuis is. Iemand die graag product- en verkoopkennis wil opdoen, zeker voor alle mooie edelstenen, zelfrealisatie-tincturen, E-cursussen en de Elohim workshops.
Je wilt graag helpen ons centrum en de kleine woon-werk-gemeenschap te laten groeien en bloeien en bent goed in marketing en sociale media. Een eigen wens tot verdere innerlijke ontwikkeling of een Elohim opleiding zou fijn zijn!

De werkzaamheden bestaan uit inboekingen doen van de verhuurchalets en workshops, telefoon en mails beantwoorden, cliënten contacten en het maken van debet- en creditfacturen. Marketing, nieuwsbrief maken en sociale media horen daar ook bij. Ook help je mee etiketten-, diploma's, folders en nieuwsbrieven te maken. Daarnaast zal je, na ingewerkt te zijn, zo nu en dan in de edelsteenwinkel als verko(o)p(st)er bijspringen. Daarnaast zul je de bestelde webshop-producten klaar (helpen) maken voor verzending en zorg je voor het webshop beheer. Kortom je krijgt een leuke en afwisselende baan en kunt ook spiritueel en commercieel gezien bij Elohim veel leren indien je daarvoor belangstelling hebt! En dat hebben we natuurlijk het liefst! Ook over de geneeskracht van edelstenen en kruidentincturen kun je, bij interesse, genoeg leren in de wandelgangen.

Gevraagd

Wat verwachten we van jou:
  • HBO/MBO opleidingsniveau
  • Je bent goed in de Nederlandse taal (cliënten-mails antwoorden, teksten maken) en secuur
  • Je bent vlot, flexibel, nauwkeurig en je bent gewend je eigen werk te controleren voordat je het verzendt of opslaat
    Je bent open, communiceert gemakkelijk met de leidinggevenden en geeft door wat ook andere collega's moeten weten om alles op rolletjes te laten lopen
  • Je houdt overzicht en kunt in je werk de prioriteiten stellen
  • Je bent spiritueel geïnteresseerd en hebt tevens een zakelijke ondernemersgeest
  • Goede computer- en sociale media-vaardigheden en snelheid
  • Je bent sterk in marketing o.a. via sociale media en in staat veel achter de computer te werken met verschillende programma's
  • Je kunt na een inwerkperiode en je eigen belangstelling, de Elohim (E) cursussen, opleidingen, helende tuinen, winkelproducten en verblijven aanprijzen en uitleggen aan onze cliënten (per mail, telefoon of in de winkel). Je weet daarvoor onze site paginas te vinden
  • Kortom onze producten en ook ons centrum hebben je natuurlijke belangstelling en kun je welgemeend verkopen of aanbevelen


Aanbod

Wat kun je van ons verwachten:
  • Een informele vriendelijke bedrijfscultuur, waarin openheid en betrokkenheid, spiritualiteit maar ook zakelijkheid van belang zijn
  • Je komt te werken in een klein dynamisch team van 3 tot 7 personen
  • Een klein team dat voor elkaar klaar staat en waarbij je jezelf kunt zijn
  • Gelegenheid om je ideeën zowel als innerlijke ontwikkeling te delen
  • Je wordt niet alleen gezien en gewaardeerd om je vaardigheden maar ook om wie je bent als ziel
  • De mogelijkheid bij te dragen aan de nieuwe samenleving
  • Zelfrealisatie-coaching bij jouw eigen innerlijke ontwikkeling is mogelijk (als betaalt consult of kort, kosteloos in de wandelgangen)
  • Kennisoverdracht
Wil je bij het Elohim Centre ook komen wonen naast werken? (Hoeft niet, mag wel)
Een woning huren op het terrein en in de Lichtkracht van de groene Krachtplaats en deelnemen aan de woon-werk-gemeenschap is mogelijk zolang er een Elohim chalet of woning beschikbaar is, alsmede na een intake gesprek en bredere kennismaking of proefperiode.
In je vrije tijd is een stukje moestuinaanleg bespreekbaar en mag je meedelen in de opbrengst van de fruitstruiken en bomen.

Uren

32 uur
woensdag t/m zaterdag van 8.30 uur-17.15 uur

Salaris

Afhankelijk van je vaardigheden; minimale instap €1900,- bruto (bij 32 uur per week)
Reiskostenvergoeding tot 20 km

Bedrijfsomschrijving

Het Elohim Centre is een spiritueel centrum en een woon-werk gemeenschap. Ons doel is een oefenplaats te zijn voor een nieuwe wij-samenleving van gevoelige en bewuste mensen die samen leven en werken vanuit het non duale eenheidshart en ware Zelf. Mensen die zich door innerlijke ontwikkeling richten op het welzijn van de groep (relatie, familie, organisatie, samenleving) en de natuur en niet zozeer alleen op het eigen belang of wenslichaam. Mensen die open staan voor Moeder Aarde, de Bovenwereld en alle Spirits en die tegelijkertijd op praktische aardse zowel als Ontwaakte wijze willen (leren) functioneren en bijdragen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in