+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.
Laad meer vacatures

Administratief Medewerker Verkoopadministratie Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Emil Frey Facilitair

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Zoek jij een uitdagende baan als administratief medewerker verkoopadministratie in de dynamische automotive branche? Grijp nu je kans! Emil Frey, een van de grootste autoverkopers in Europa en Nederland, is op zoek naar een nieuwe collega voor hun administratieve team in Veenendaal. Ben jij degene die we zoeken? In deze rol speel je een cruciale rol als verbindende schakel tussen inkoop, verkoop en klanten binnen een boeiende en dynamische omgeving. Als je zowel een passie hebt voor administratief werk als voor auto’s, dan zou dit zomaar jouw droombaan kunnen zijn.


Wat Emil Frey je biedt als administratief medewerker:
  • Een aantrekkelijk startsalaris tussen €2.500 – €3.500 bruto per maand op basis van 38 uur, met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Profiteer van voordelen zoals korting op een fitnessabonnement, een collectieve zorgverzekering, deelname aan het fietsplan en korting bij de aankoop van een auto.
  • Werk in een professionele omgeving binnen een vooraanstaand internationaal bedrijf, met een informele en collegiale sfeer.
  • Bij Emil Frey hechten we veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers en investeren we ruim in trainingen en opleidingen via de Emil Frey Academy.
  • Kansen om door te groeien binnen de gehele organisatie.
  • Geniet van informele borrels op vrijdagmiddag, leuke afdelingsuitjes en het jaarlijkse personeelsuitje.
Over Emil Frey:

Emil Frey Nederland is een vooraanstaande speler in de Nederlandse autobranche en vertegenwoordigt maar liefst 18 verschillende automerken. Als onderdeel van de Emil Frey Group, een van de grootste automotive ondernemingen in Europa, streven wij naar een leidende positie in de branche. Klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onze duidelijke netwerkstrategie stelt elk merk in staat om een eigen managementteam en identiteit te hebben, waardoor we dicht bij de klant kunnen staan. Dit combineert de voordelen van schaalgrootte met een persoonlijke klantbenadering. Naast de verkoop van auto’s biedt Emil Frey Nederland ook innovatieve producten en diensten, zoals de Vehicle Health Check en Emil Frey Verzekeringen. Met de kracht van lokaal ondernemerschap en de voordelen van een grote, sterke speler zorgen we voor echte toegevoegde waarde voor zowel klanten als medewerkers.


Jouw verantwoordelijkheden als administratief medewerker:

Als administratief medewerker verkoopadministratie maak je deel uit van het verkoopproces. Je draagt de verantwoordelijkheid voor diverse administratieve taken, waaronder het controleren en verwerken van facturen voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, evenals gerelateerde zaken zoals transactiecontrole, kentekenaanvragen, bonusbewaking, en meer. Je hebt regelmatig contact met verkopers, het management en de importeur om ervoor te zorgen dat alle processen vlot verlopen.


Wat we van jou verwachten:
  • MBO werk- en denkniveau op het gebied van administratie.
  • Enthousiasme, verantwoordelijkheid en gedrevenheid. Je bent een teamspeler en gedijt in een nauwkeurige en gestructureerde werkomgeving, waarbij je moeiteloos tussen verschillende computersystemen schakelt.
  • Beschikbaarheid voor 32-38 uur per week.
  • Je vindt het leuk om diverse administratieve taken uit te voeren in verschillende computersystemen.
  • Zorgvuldig, procesgericht en goede communicatieve vaardigheden.
  • Woonachtig in de omgeving van Veenendaal.
Interesse?

Flox is de wervingspartner van Emil Frey voor het aantrekken van getalenteerde medewerkers voor vaste posities. Ook voor deze functie zoeken we iemand voor de lange termijn, en je ontvangt direct een contract van Emil Frey.

Wil je graag solliciteren? Vul het formulier op deze pagina in, en Robbert neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in