+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.
Laad meer vacatures

Parttime verkoop medewerkster schoenen Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

winants schoenen

Gevraagd

  • 10 - 16 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Het werk zal na een gedegen inwerk periode bestaan uit de verkoop en dus het adviseren van onze klanten bij de aanschaf van hun schoen. Tevens is het prijzen van de schoenen en het op orde houden van de verkoopvloer en magazijn etc onderdeel van het werk. In vakantie periodes van de collega's zal er verwacht worden dat er meerdere uren en dus ook op meerdere momenten gewerkt kan worden. Jouw collega's doen dat ook ten tijden van jouw verlof/ vakantie. je werkt ten alle tijden gemiddeld 10 - 15 uur per week, verdeeld over gemiddeld 3 ochtenden of middagen. dus geen 0 uur contract waarbij je geen zekerheden hebt.

Op ons prive parkeer terrein kun je gratis met je auto parkeren, dus geen dure parkeer kosten of ver moeten lopen vanaf een gratis plekje.

Gevraagd

verkoop ervaring in een (mode) winkel, indien dit een schoenen winkel is geweest dan heeft dat een pre. Het open en enthousiast mensen durven aanspreken en er een spontaan en gezellig gesprek mee kunnen voeren zodat de klant met een goed gevoel de winkel verlaat. Gekocht of niet gekocht ! Wij zoeken geen "cassiere" ! wij zoeken iemand die pro-actief de verkoop aan gaat met een gezonde kijk op mode en kleuren combinaties. kunnen inschatten wat een consument zoekt/bedoeld als hij of zij zijn voorkeuren aangeeft, uiteraard gaat dit na verloop van tijd beter daar je dan in de collectie gegroeid bent. kijk vooral even op voor het complete overzicht van onze collecties.
sollicteer met een cv en met een duidelijke recente foto

Uren

10 - 16 uur
Het contract beslaat ongeveer 15 uur per week welke verdeeld zullen zijn over gemiddeld 3 werkmomenten (middagen of ochtenden) per week. Wij werken niet met oneerlijke 0-uren contracten
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in