+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.

Financieel Adviseur Binnendienst Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fellow Recruitment

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Winstdeling

Vacatureomschrijving

Als Financieel Adviseur Binnendienst werken bij een dynamische Financieel Advieskantoor? Jij bent het eerste aanspreekpunt voor cliënten vanuit de binnendienst op het gebied van financieel advies. Een mooie brede functie, waarin geen dag hetzelfde is. Dit is jouw kans!
Bij onze opdrachtgever zijn de mensen de basis en hier kun je elke dag waarde toevoegen voor jouw cliënten, werkzaam als (para)medische beroepsbeoefenaren. Een doelgroep waar echt wat te adviseren valt! Je komt te werken bij een solide en platte organisatie in ontwikkeling, met een warme en familiaire cultuur. Een organisatie in beweging, waar je gestimuleerd wordt jezelf te blijven ontwikkelen.

De organisatie en afdeling
Dit kantoor heeft zich als onafhankelijk financieel adviesbureau gespecialiseerd in de praktijk- en financiële begeleiding van (para)medische beroepsbeoefenaren. Vanuit verschillende bedrijfsonderdelen adviseren zij onder meer over praktijkovernames, contracten, financieringen, financiële planning, hypotheken, verzekeringen, pensioenen, salaris- & personeelsadministratie. De gehele organisatie met ongeveer 150 betrokken medewerkers werkt vanuit een kantoor in Midden Nederland. Samen met jouw collega’s ben jij voornamelijk verantwoordelijk voor de cliënten die zich als huisarts of tandarts hebben gevestigd. Je komt te werken binnen het gedreven adviesteam, welke bestaat uit een aantal buitendienstadviseurs, binnendienstadviseurs en een jurist die dagelijks klaar staan voor de cliënt.

Wat ga je doen als Financieel Adviseur Binnendienst?
Je ontwikkelt jezelf snel tot een vertrouwd aanspreekpunt voor de cliënten, uiteraard met professionele begeleiding van jouw teamleider en directe collega’s. Je hebt telefonisch contact met cliënten, financieringsmaatschappijen en verzekeraars, maakt financiële rapporten, werkt begrotingen uit en beheert samen met je collega’s van de buitendienst een portefeuille. Cliënten kunnen in brede zin met vragen bij jou terecht, denk hierbij aan advies over verzekeringen, financieringen, contracten, financiële planning op zowel zakelijk als privé gebied.
Het is een ideale functie voor iemand met een brede financiële belangstelling en die het plezierig vindt in teamverband te werken. Je wilt je verder ontwikkelen en dienstverlening en cliëntgerichtheid heb jij hoog in het vaandel staan

Gevraagd

DE Financieel Adviseur Binnendienst heeft:
Een afgeronde HBO/WO opleiding en bent in het bezit van de Wft Adviseur diploma’s Vermogen, Inkomen en Hypothecair Krediet of je bent bereid deze diploma’s te behalen. De afgelopen jaren heb jij ervaring opgedaan op het gebied van hypotheken, vermogensproducten en/of inkomensproducten. Als persoon kom je het beste tot je recht in een rol met veel cliëntcontact vanuit een ondersteunende rol en ben je in staat om ingewikkelde materie op een heldere en duidelijke wijze over te brengen aan de cliënten. Verder ben jij een professional die initiatief toont en ben je een echte teamplayer. Ook ben je kritisch en daadkrachtig ingesteld. De veelzijdigheid van de medische doelgroep spreekt je aan en hier heb je affiniteit mee.

Aanbod

Wat heeft dit advieskantoor jou te bieden?
Een uitdagende functie binnen een dynamisch en groeiende organisatie en een open bedrijfscultuur waar ruimte is voor eigen initiatief. Korte lijnen met collega’s zijn belangrijk. Er zijn ruime opleidings- en trainingsfaciliteiten en je zult op een collegiale manier worden begeleid. En vanzelfsprekend kun je rekenen op een passende beloning, zoals een dertiende maand, winstdeling, 30 vrije dagen, kleine eigen bijdrage in het pensioen etc.. De werkweek is tussen de 32 en 40 uur.

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Wietske Nimberg, Consultant Fellow Recruitment via (06) 229 467 27 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in