+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.

Financieel Adviseur / Praktijkadviseur Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fellow Recruitment

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Winstdeling

Vacature in het kort

Als Financieel Adviseur werk je met een interessante groep mensen: professionals in de medische sector. Je helpt hen met belangrijke financiële beslissingen, zoals praktijkovernames en verzekeringen. Je bouwt een eigen klantenkring op en zorgt goed voor bestaande klanten. Je werkt in een team van experts en krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen. Je maakt deel uit van een organisatie die echt waarde hecht aan haar medewerkers en een warme, familiale sfeer biedt. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Financieel Adviseur geef je integraal advies aan een uitdagende cliëntenportefeuille. Jouw doelgroep is de medische sector, een boeiende doelgroep met diepgang en complexiteit. Jouw drive ligt bij kwaliteit en hierbij verlies je de commercie niet uit het oog. Een mooie kans voor een gedreven Financieel Adviseur.

De organisatie en afdeling
Bij onze opdrachtgever zijn de mensen de basis en hier kun je elke dag waarde toevoegen voor jouw cliënten, werkzaam als (para)medische beroepsbeoefenaren. Een doelgroep waar echt wat te adviseren valt! Je komt te werken bij een solide en platte organisatie in ontwikkeling, met een warme en familiaire cultuur. Een organisatie in beweging, waar je gestimuleerd wordt jezelf te blijven ontwikkelen.

Dit kantoor heeft zich als onafhankelijk financieel adviesbureau gespecialiseerd in de praktijk- en financiële begeleiding van (para)medische beroepsbeoefenaren. Vanuit verschillende bedrijfsonderdelen adviseren zij onder meer over praktijkovernames, contracten, financieringen, financiële planning, hypotheken, verzekeringen, pensioenen, salaris- & personeelsadministratie. De gehele organisatie met ongeveer 140 betrokken medewerkers werkt vanuit een prettig en modern kantoor.
Samen met jouw collega’s ben jij voornamelijk verantwoordelijk voor relaties die zich als vrije beroepsbeoefenaar in de medische sector hebben gevestigd. Je komt te werken binnen een gedreven adviesteam, welke bestaat uit een aantal buitendienstadviseurs en binnendienstadviseurs.

Wat ga je doen als Financieel Adviseur?
Je bent als Financieel Adviseur actief in de buitendienst richting de medische sector, denk hierbij aan huisartsen, tandartsen, verloskundigen en medische specialisten. Je bedient een eigen portefeuille waar jij eindverantwoordelijk voor bent. Voor de relatie ben jij het eerste aanspreekpunt en je adviseert en begeleidt over uiteenlopende praktijkzaken, zoals praktijkovernames en in- en uittredingen. Als een starter als waarnemer gaat beginnen, help jij om op te starten. Je maakt en bespreekt begrotingen en offertes en adviseert over levensverzekeringen, hypotheken etc. Je houdt klantdossiers up to date en zorgt dat deze aan de hoge kwaliteitseisen voldoen. Met bestaande relaties houd je periodiek contact en bezoekt hen volgens jouw portefeuilleplan. Ook werk je mee aan de groei van de portefeuille door acquisitie en door te netwerken. Jij bent bijvoorbeeld het gezicht van de organisatie op beurzen en netwerkbijeenkomsten.

Gevraagd

De Financieel Adviseur heeft:
HBO werk en/of denkniveau en de diploma’s WFT Vermogen, Inkomen, Hypothecair Krediet en Schade. Je hebt een ruime ervaring binnen de financiële dienstverlening en als je kennis en affiniteit met de advisering van de medische sector hebt is dat een pré. Daarnaast ben je proactief in het signaleren van commerciële kansen en streef je een hoge cliënttevredenheid na. Een aantal competenties die jou omschrijven zijn: adviesvaardig, dienstverlenend, commercieel, gericht op samenwerken, communicatief vaardig en gericht op kwaliteit.


Aanbod

Wat heeft dit advieskantoor jou te bieden?
Een uitdagende functie binnen een dynamisch en groeiende organisatie. De bedrijfscultuur is zeer open en je krijgt volop ruimte voor eigen initiatief. Korte lijnen met collega’s zijn belangrijk. Er zijn ruime opleidings- en trainingsfaciliteiten en je zult op een collegiale manier worden begeleid. En vanzelfsprekend kun je rekenen op een passende beloning, zoals een goed salaris, een dertiende maand, vakantiegeld, een winstdeling, 30 vakantiedagen, leaseauto, etc.
De functie is voor 32-40 uur per week.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct en als je vragen hebt neem dan contact op met Wietske Nimberg, Consultant Fellow Recruitment via (06) 229 467 27 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in