+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veghel.
Laad meer vacatures

Medewerk(st)er verkoopondersteuning gezocht! Veghel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

KOOSS recruitment & flex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

VEGHEL – Ben jij de duizendpoot die de salesafdeling allround wil ondersteunen?

Voor een klein enthousiast bedrijf in Veghel zoek wij een organisatorisch talent om de verkoopafdeling te versterken. Omschrijf jij jezelf als een duizendpoot, regelaar én aanpakker en heb je een klantgerichte en commerciële instelling? Lees dan snel verder!

Je komt te werken in een klein en enthousiast team en gaat je bezig houden met producten bestemd voor de utiliteit-en retail branche voor de Nederlandse markt. Er is bij dit bedrijf nog heel veel mogelijk en jij vindt het leuk om samen de organisatie mee verder op te bouwen en vorm te geven.

Je hebt veel contact met klanten via de telefoon of mail, maar je gaat ook samen met de accountmanager op bezoek bij klanten. Als sales support manage jij het interne proces. Je beschikt hiervoor over het talent om het overzicht en de voortgang te bewaken, klantgericht te werken en altijd de slimste oplossing te vinden. Je ontzorgt en ondersteunt de klant in het operationele proces voorafgaand aan de levering. Je denkt mee, adviseert op zowel commercieel als technisch niveau en maakt 3D ontwerpen om je advies te ondersteunen. We dagen je uit om de klant het beste advies te geven met het doel om op deze manier een bijdrage te leveren aan een succesvolle bedrijfsvoering.

Binnen het team is veel ruimte voor nieuwe ideeën en verbetervoorstellen. Ze doen het samen en vinden het leuk om kennis en ervaring te delen om op die manier samen nog succesvoller te zijn!

Hoe kan jouw werkweek eruit zien?
Je begint je werkdag met het beoordelen en analyseren van de orders welke zijn binnengekomen. Op basis van voorraad zet je deze door naar het warehouse.
Daarna maak je in 3D een ontwerp voor een groot bedrijfspand. Klinkt dit ingewikkeld? Geen zorgen, ze gaan je dit leren. In de middag loop je samen met de accountmanager door een ontwerp. Tussendoor beantwoord je telefonisch en via e-mail gestelde vragen van bestaande en nieuwe klanten. De dag sluit je af met administratieve taken.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Minimaal 2 tot 5 jaar binnendienst, office management of andere relevante werkervaring. De ambitie om alles te willen snappen om op die manier succesvol te kunnen zijn. Tijdens je inwerktraject gaan ze je heel veel leren! Goed ontwikkelde communicatievaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

Wie ben jij?
Je bent analytisch ingesteld, wordt blij van tevreden klanten en ziet altijd commerciële kansen. Je voelt je een ondernemer en bent pas tevreden als het allemaal (of zo veel als mogelijk) volgens plan verloopt. Kun je ook nog snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en zie jij altijd wel een oplossing als iets even niet lukt? Dan is dit jouw baan!

Wat wordt er geboden?
– Werken aan een duurzame toekomst in een professionele, succesvolle en snelgroeiende onderneming.
– Je gaat samenwerken met collega’s die enthousiast zijn om het bedrijf te laten groeien. Naast hun gedrevenheid zijn het ook fijne en nuchtere collega’s die hard werken én ervoor zorgen dat je een leuke werkdag hebt.
– Een functie waarin jouw eigen inbreng wordt gewaardeerd en waar vrijheid en verantwoordelijkheid centraal staan.
– Een marktconform salaris, 6 weken vakantie op jaarbasis, verzorgde lunch (optioneel), een Fit plan en reiskostenvergoeding.
– 2x per jaar een personeelsuitje met alle collega’s.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in