+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veghel.
Laad meer vacatures

Verpleegkundige Veghel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Randstad

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 16,48 - € 22,23 p/u

Vacature in het kort

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verpleegkunde waarbij je jouw BIG-registratie behoudt en niet altijd aan het bed hoeft te staan? Word verpleegkundige op kantooruren en geniet van je weekends. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een team dat een frisse benadering van het vak hanteert. Je werkt in een apotheek, zowel op kantoor als vanuit huis, en hebt dagelijks contact met collega's. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verpleegkunde? Wil je jouw BIG-registratie behouden zonder altijd aan het bed te staan? Dan is dit dé kans voor jou! Word verpleegkundige op kantooruren en blijf genieten van je weekends. Sluit je aan bij het team en ontdek een frisse benadering van het vak!

wat bieden wij jou
  • salaris schaal 7 CAO Apotheken: €16,48 -€22,23 p/u
  • uitzicht op een vast contract
  • je BIG-registratie wordt behouden
  • kantoor tijden (parttime of fulltime)
  • dagelijks in contact met jouw collega's
wie ben jij

Jij bent een enthousiaste verpleegkundige! Tijdens je werk of stages heb je al flink wat ervaring opgedaan. En weet je wat? Je hebt ook al behoorlijk wat geleerd over medische spullen. Maar wat jou echt onderscheidt, is dat je goed bent in het geven van advies. Of het nou gaat om een patiënt die hulp benodigd nodig heeft met medische hulpmiddelen en beetje geruststelling nodig heeft of een collega die vastloopt, jij weet altijd raad. Met jou erbij wordt de zorg niet alleen beter, maar ook hartverwarmender. Daarnaast:

  • Ben je een BIG geregistreerde verpleegkundige;
  • Kun je snel schakelen tussen systemen en gesprekken;
  • Beschrijven vrienden of familie je als sociaal sterk.
wat ga je doen

Jouw werkweek begint met een praatje met je collega's. Eerst even weten hoe het weekend is geweest natuurlijk! Na een kop koffie heb je om 9 uur jouw eerste intake met een cliënt en zijn naasten. Hierbij geef je advies over producten voor bijvoorbeeld diabetes, wondzorg of medische voeding. Je gesprek is goed verlopen. Dat wordt een terugkoppeling geven aan je collega's van de klantenservice. Er lopen namelijk korte lijntjes.

In de middag krijg je wat updates over nieuwe soorten katheters. Daarna sta je ingepland voor een blok 'aanname'. Dat houdt in dat je nieuwe zorgvragers gaat spreken. Je moet een hoop schakelen tussen systemen. De administratie bijwerken en nog snel een telefoontje om te zorgen dat jouw cliënt op tijd het juiste incontinentiemateriaal krijgt geleverd. Zo, je werkdag zit erop! Morgen werk je thuis. Dat betekent een half uur langer in bed liggen.

Je kunt zelf aangeven hoeveel je wil werken, tussen de 24 en 32 uur. Je werkt uitsluitend op kantoortijden. En je BIG-registratie? Geen zorgen, die kun je gewoon behouden!

waar ga je werken

Jij gaat aan de slag voor een apotheek. Je werkt op kantoor en als je wilt ook één of 2 dagen vanuit huis. Maar je bent niet de enige verpleegkundige, je doet het samen met je collega's. De apotheek richt zich op het ondersteunen van de patiënt in de thuissituatie. Ze ontwikkelen Patiënt Support Programma's en leveren medische hulpmiddelen. Je bent veel aan het werk met systemen.

sollicitatie

Past deze vacature helemaal bij jou? Bel ons of solliciteer via onderstaande knop.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in