+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.
Laad meer vacatures

Inkoop Specialist Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DSV Solutions

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Move forward als Inkoop Specialist bij DSV in Venlo

Ben jij een kritische zelfstarter met een passie voor inkoop? Sta jij te popelen om aan de slag te gaan in een dynamische omgeving, waar dat jij jouw proactieve houding én administratieve precisie kunt laten zien? Dan hebben wij goed nieuws voor je: DSV is op zoek naar een topper zoals jij!


Jij krijgt het voor elkaar

Je komt te werken binnen een team dat goed op elkaar is ingespeeld. Jouw toekomstige team is gedreven en betrokken. We zijn altijd op zoek naar de juiste voorraadinformatie en hebben een neus voor goede deals met onze leveranciers. Jij werkt eraan mee.

Hoe je dit doet? Als inkoop specialist ben je verantwoordelijk voor onze inkoopadministratie. Jij zorgt ervoor dat onze voorraden altijd up-to-date zijn en dat we nooit “misgrijpen”. Dat is nog niet alles! Jij bent als een inkoop specialist betrokken bij (landelijke) inkoopprojecten en tenders, waarbij je onze operatie voorziet van waardevolle adviezen over voorraden en alternatieven voor bestaande consumables. Dit krijg jij voor elkaar door het: 

  • beheren van het inkoopproces en de centrale voorraden, van verpakkingsmaterialen, catering tot aan meubilair. Jij bent in de lead; 
  • op tijd binnenhalen van de juiste goederen én diensten, altijd voor de beste prijs-kwaliteitverhouding;
  • onderhouden van inkoopcontracten en contacten met onze gewaardeerde leveranciers;
  • beoordelen van bestaande leveranciers op basis van gemaakte afspraken en het speuren naar nieuwe toppers via offertes en marktonderzoek, waarbij duurzaamheid een steeds belangrijkere rol gaat spelen. 

Jouw team valt binnen DSV op door jullie drive én ervaring op het gebied van inkoop. Jullie zijn een adviseur voor onze organisatie, maar houden ook elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Duurzaamheid en circulariteit staat bij jullie hoog op de agenda. Zo dragen we immers allemaal ons steentje bij, aan een groenere logistieke dienstverlening.


Wij zijn DSV, wij groeien

DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke diensten. Met kantoren in meer dan 80 landen en een groeiend netwerk van partners, is er geen plek ter wereld die we niet kunnen bereiken via transport door de lucht, over zee, per spoor, via koeriers of over de weg of waar we opslag in magazijnen kunnen bieden. 

Ervaring binnen inkoop is mooi meegenomen! Maar jouw team neemt je met veel enthousiasme mee in de wereld van transport en logistiek,

aldus David Hermans, Facilitair Manager.

In Nederland werken we vanuit ruim 25 vestigingen, met meer dan 3.000 collega’s. Samen gaan we de uitdaging aan die een snel veranderende omgeving met zich meebrengt. We nemen snelle beslissingen op elk niveau en bundelen ambitie en teamwerk. Zo komen wij vooruit en maken we samen het verschil.


Jij brengt mee
  • mbo- of bachelor diploma richting procurement, international business, facility management of vergelijkbaar; 
  • enige ervaring als inkoper, buyer, procurement of purchasing;
  • ervaring met inkoopsystemen zoals Top Desk of SAP is een pré. Daarnaast kent het Microsoft Office pakket weinig geheimen voor jou;
  • goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal; 
  • besluitvaardigheid, zelfstandigheid, overtuigingskracht en resultaatgerichtheid;
  • minimale beschikbaarheid van 32 uur per week.

Het telt allemaal mee voor deze vacature van inkoop specialist in Venlo. Verder is het natuurlijk belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dat gaat zeker goed als je graag doorpakt, lef hebt en met DSV mee wil groeien.


Jij krijgt

Werken bij DSV betekent werken bij één van de topspelers in de logistieke markt. DSV is ondernemend, competitief en wil altijd groeien als organisatie. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die met ons mee willen groeien. Naast een uitdagende baan in een internationale omgeving bieden wij ook nog: 

  • een salaris afgestemd op de kennis en ervaring die jij meebrengt;
  • een professionele én informele werkomgeving waar jouw stem telt en op prijs wordt gesteld; 
  • 24 vakantiedagen, 4 adv-dagen en 8% vakantiegeld;
  • een gunstige pensioenregeling, waarvan een deel premievrij en een eigen bijdrage van 5%; 
  • toegang tot kennis en training via onze DSV Academy. Zo kan jij groeien en invloed uitoefenen op jouw carrière pad.
Move forward

Stuur jouw cv met motivatie of laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op. Nog vragen over deze vacature? Onze corporate recruiter Sanne Reijnders beantwoordt al je vragen via 06 2303 5118 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Volg jij DSV al op Instagram, TikTok, Twitter, Facebook en/of Linkedin? 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in