+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.

Servicemedewerker plaagdierbeheersing Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Attack Plaagdierbeheersing

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

In deze zelfstandige en afwisselende buitendienstfunctie bezoek je mooie bedrijven en heb je soms bijzondere ontmoetingen met klanten. Je krijgt veel vrijheid om, in overleg met je collega van de planning, zelf je dag in te delen zodat alle klanten (zowel bedrijven als particulieren) in jouw gebied tijdig en netjes bezocht worden.

Gevraagd

Een ding is zeker, geen werkdag is hetzelfde! Je vertrekt elke ochtend vanuit huis naar de klanten in jouw regio zoals ziekenhuizen, congrescentra, supermarkten, horeca, scholen en transportbedrijven. Je voert inspectierondes uit en kijkt daarbij naar hygiënische en bouwkundige afwijkingen. Je overlegt met de klant welke risicofactoren er zijn en je voert, indien nodig, een professionele bestrijdingsactie uit.

Uiteraard heeft Attack je ook veel te bieden; je gaat werken bij een betrokken en informele organisatie. Het doel van Attack is niet om de grootste in haar branche te zijn, maar wel de beste! Daar hoort een prima pakket arbeidsvoorwaarden bij zoals een uitstekend salaris, auto van de zaak incl. PDA en telefoon, een bedrijfsopleiding, pensioen, een mooi Kerstpakket en natuurlijk worden je overuren netjes uitbetaald.

Aanbod

Voor deze uitdagende functie gaat de voorkeur uit naar enthousiaste en gedreven kandidaten op Mbo-niveau. Je bent communicatief sterk en in het bezit zijn rijbewijs B. Je gaat tijdens werktijd de opleiding bestrijdingstechnicus volgen (uiteraard wordt dit door Attack geregeld). Je bent van nature klantvriendelijk, servicegericht en een integere, proactieve en prettige collega die past bij de cultuur van dit goed georganiseerde familiebedrijf.

Heb je interesse of zijn er nog vragen? We zien je reactie graag tegemoet!

Bedrijfsomschrijving

Attack Dierplaagbeheersing heeft, sinds de start in 1968, een uitstekende naam opgebouwd op het gebied van preventie en bestrijding van plaagdieren in Nederland en België. Als grootste familiebedrijf in de branche helpt Attack bedrijven en particulieren bij het voorkomen en bestrijden van plaagdieren. De kwaliteit van de dienstverlening is echt het visitekaartje van Attack, daarmee onderscheidt men zich duidelijk van collega's in de branche. De medewerkers op kantoor vormen één team met de servicemedewerkers in de buitendienst en er wordt snel en duidelijk gecommuniceerd. Attack is gevestigd met het hoofdkantoor in Heerhugowaard en heeft nevenvestigingen in Tilburg en Antwerpen. Onze buitendienstmedewerkers wonen verspreid over heel Nederland en België.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in