+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.
Laad meer vacatures

Medewerker outdoor en groepsactiviteiten Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maashof Exploitatie

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 20 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan / Tijdelijk contract / Vast contract

Vacatureomschrijving

Te midden van een prachtige bosrijke omgeving met vele recreatieve mogelijkheden ligt Maashof, een hotel met 85 hotelkamers, een restaurant met heerlijk eten en drinken, 6 moderne vergaderzalen en diverse outdoor activiteiten. De combinatie van hotel, vergaderzalen, restaurant en een dagje uit maakt Maashof voor zowel toeristische als zakelijke gasten misschien wel het meest veelzijdige horecabedrijf van groot Venlo.

Ben jij die veelzijdige duizendpoot die wij zoeken voor het komend seizoen? Heb je affiniteit met outdoor activiteiten en voertuigen en ben je niet bang om voor een groep te spreken? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Wij willen ons team namelijk per direct versterken met een enthousiaste

Medewerker outdoor en groepsactiviteiten

In de functie medewerker outdoor en groepsactiviteiten ben jij lekker buiten bezig: je verzorgt een clinic handboogschieten voor een familiegroep, stuurt een groep vrienden weg op de E-chopper of zet vis uit in een van onze vijvers. Tussendoor verricht je hand- en spandiensten, zoals het oppompen van fietsbanden tot het schoonspuiten van voertuigen. Je bent dus veelzijdig, handig en niet bang om je handen vuil te maken.

Gevraagd

Wie zoeken wij?
Voor aankomend seizoen zoeken wij iemand die enkele dagen per week (waarvan ook minimaal één weekenddag) de outdoor-groepen kan wegsturen, opvangen en pechhulp kan verlenen. Vind je het ook leuk om een clinic handboogschieten of een segwaytocht te begeleiden? Dat is helemaal mooi. Je krijgt in dat geval van ons natuurlijk wel eerst een spoedcursus segway rijden en handboog schieten. Omdat je samen met je collega's regelmatig voertuigen naar locaties buiten Maashof moet brengen, zoeken wij bij voorkeur iemand, die in het bezit is van een rijbewijs.

Aanbod

Dit mag je van ons verwachten
  • Een leuk salaris.
  • Een super eenvoudige personeelsapp waarin jij van dag tot dag en van minuut tot minuut kunt aangeven wanneer je wel en niet kunt werken, je uren kunt controleren en corrigeren, je diensten kunt ruilen als je opeens naar een gaaf feestje kunt en vakantie kunt aanvragen.
  • 3 x per jaar een personeelsevent: een barbecue, een uitje en een (kerst) borrel.
  • Met de feestdagen doen wij graag iets extra’s. Wat precies? Dat houden we nog even geheim, anders verklappen we al alle voordelen.
  • Een leuk gevuld envelopje met fooi, dit verdelen we naar rato van de gewerkte uren, per kwartaal.
  • Een gratis lunch op je werkdag.
  • Bezoek je ons een keer privé? Dan ontvang je 15% personeelskorting
Hopelijk mogen we je snel toevoegen aan onze Maashof-familie!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maikel via 077-3969309. Reageren kan ook via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. doormiddel van een korte e-mail.

Uren

16 - 20 uur
Uren in overleg.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in