+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Recruiter Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Durabel Recruitment

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 20 - 30 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.250 - € 2.800 p/m

Vacature in het kort

Durabel Recruitment zoekt een enthousiaste Recruiter voor een parttimefunctie waar je zelf je uren bepaalt. In deze rol kun je jouw eigen aanpak gebruiken om mensen te vinden die perfect passen bij nieuwe en bestaande klanten. Je werk is belangrijk omdat je helpt de juiste mensen te vinden voor de juiste plek. Je praat met mensen, leert ze kennen en zorgt dat alles goed geregeld is. Ook schrijf je interessante stukjes over de banen die we hebben. Je helpt niet alleen mensen aan werk, maar je helpt ook ons bedrijf groeien. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een parttimefunctie waar je zelf jouw uren kan indelen? Lees dan snel verder, want Durabel Recruitment is op zoek naar een Recruiter. Bij Durabel Recruitment krijg je als Recruiter in de uitzendbranche de kans om jouw functie volledig naar eigen inzicht vorm te geven. Met jouw enthousiasme en unieke aanpak draag je bij aan het werven van personeel voor nieuwe klanten en bestaande relaties.

Als Recruiter bij ons ben jij de spil in het vinden van de juiste match tussen kandidaten en onze organisatie. Je bent bedreven in het beoordelen of sollicitanten voldoen aan zowel harde als zachte criteria. Met jouw nieuwsgierigheid en scherpe luistervaardigheden haal je tijdens telefonische intakegesprekken niet alleen antwoorden op harde criteria naar boven, maar krijg je ook inzicht in de persoonlijkheid, drijfveren en passendheid bij ons bedrijf. Je weet de juiste vragen te stellen en begrijpt ook wat er tussen de regels door wordt gezegd. Als expert in het werven en selecteren van kandidaten ben je actief betrokken bij het invullen van vacatures op onze locaties in Noord-Brabant en Limburg. Je staat in direct contact met klanten en draagt de geschikte kandidaten aan hen over. Je beheert nauwgezet de administratie en zorgt voor een gestroomlijnd proces. Jouw verantwoordelijkheden omvatten niet alleen het vullen van vacatures, maar ook het opbouwen van een kwalitatief bestand van flexwerkers. Je gaat proactief te werk en neemt de uitdaging aan, zelfs in situaties die minder eenvoudig lijken. Wat jou onderscheidt, is jouw vaardigheid om boeiende en effectieve vacatureteksten te schrijven. Deze publiceer je niet alleen online, maar ook op sociale media, waarbij je de juiste doelgroep weet te bereiken en aanspreken. Kortom, jij bent niet alleen de matchmaker tussen kandidaten en functies, maar ook een actieve bijdrager aan de groei en reputatie van ons bedrijf binnen de logistiek en productie branche.

Gevraagd

• In het bezit zijn van een MBO-diploma is vereist;
• Minimum één jaar ervaring in een soortgelijke rol is noodzakelijk;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal, Duits is een pré;
• Je dient bedreven te zijn in het opbouwen van netwerken en uitstekende communicatieve vaardigheden te bezitten;
• Klantgerichtheid en een commerciële instelling worden van je verwacht.

Aanbod

• Een bruto maandloon tussen de €2.250 en €2.800 bij fulltime dienstverband;
• 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om 10 dagen bij te kopen bij fulltime dienstverband;
• Een vast dienstverband na 6 maanden bij goed functioneren;
• Flexibele werktijden tussen 20 – 30 uur per week in overleg;
• Hybride werken is mogelijk;
• Een MacBook en Iphone van de zaak;
• Zelfstandige functie in een klein en hecht team.

Ben jij geïnteresseerd en wil jij solliciteren? Neem dan nu telefonisch contact via +31 6 24436668 of stuur een Whatsapp bericht.

Bedrijfsomschrijving

Durabel Recruitment is dé uitzendorganisatie in Noord-, Midden-Limburg en Noord-Brabant, met vestigingen in Venlo, Eindhoven en Roermond. Onze ambitie is om het beste uitzendbureau van Limburg en Noord-Brabant te zijn, met een sterke focus op de lokale markt. Als intercedent bij Durabel Recruitment maak jij het verschil. Je bent zichtbaar bij onze relaties en flexwerkers, je haalt vacatures persoonlijk op, en je bent scherp, snel en creëert meer kansen dan de concurrent.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in