+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.
Laad meer vacatures

Allround Technician Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m

Vacature in het kort

Hauzer Techno Coating zoekt een allround technician. Je werkt aan het maken en ontwikkelen van machines voor het aanbrengen van speciale coatings. Het is een groot bedrijf met klanten over de hele wereld. Je werkt vaak in een team en soms reis je naar het buitenland om de machines te plaatsen. Dit is een mooie kans als je van techniek houdt en het leuk vindt om af en toe te reizen voor je werk. Je leert veel in het begin en er is ruimte om te groeien. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Hauzer Techno Coating in Venlo is op zoek naar een allround technician. Hauzer Techno Caoting maakt de caoting recepten en de machines die deze kunnen verwerken. Het is een groot internationaal bedrijf en heeft in verschillende landen actieve klanten. Voor deze functie komt het dan ook een paar keer per jaar voor dat je op locatie in het buitenland jou eigen machine mag gaan plaatsen. Hoe vet is dat? Van A tot Z werk je met een vast team aan het ontwikkelen en maken van machines. Lijkt het jou ook leuk om hier je steentje aan bij te dragen? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
  • € 3000 - € 4000 bruto per maand
  • Venlo, Noord Limburg
  • Internationaal acief bedrijf
  • 40-urige werkweek in dagdienst
  • Goed inwerktraject en ruimte om te ontwikkelen
wie ben jij

Ben jij iemand die het leuk vindt om af en toe te reizen voor het werk? En heb je technische ervaring. Misschien herken je je dan ook in onderstaande punten.

  • Ben je goed in de Engelse taal. Dit is namelijk de voertaal in het bedrijf.
  • Ervaring in de machinebouw is een pré
  • Mechanische en elektrische kennis
wat ga je doen

Als Allround Technician ben je bezig met het verzamelen, installeren en testen van mechanische en elektrische onderdelen van het plasma coating systeem. Hauzer kent een inwerktraject van 1,5 tot 2 jaar waarin ze je alle werkzaamheden goed leren. Zodat je deze daarna zelfstandig kunt uitvoeren. Ook ben je verantwoordelijk voor het installeren van de machines bij de klanten op locatie. Dit betekend dat je 3 a 5 keer per jaar naar het buitenland reist voor je werk.
Daarnaast:

  • Verhelp je ook storingen bij machines van klanten
  • Werk je met allerlei verschillende technieken zoals werken onder hoge temperaturen, hoge elektriciteit voltages en vacuum technologie.
waar ga je werken

Hauzer Techno Coating in Venlo maakt en ontwikkeld caoting recepten. Daarnaast maken ze ook de machines die deze recepten kunnen maken voor de klanten.
Het hoofdkantoor is gevestigd in Venlo, Noord Limburg. Verder zijn er wereldwijd nog diverse locaties.

sollicitatie

Kun jij je vinden in de vacature? Reageer dan direct via de sollicitatiebutton! Je kunt ook altijd direct contact opnemen via de mail, WhatsApp of de telefoon. Mijn gegevens zijn hieronder te vinden.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in