+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.

Resource Planner Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DSV Solutions

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.537 - € 3.905 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij DSV in Venlo is er een kans om als Resource Planner aan de slag te gaan. In deze rol speel je een belangrijke rol door de juiste mensen op de juiste plek te zetten. Je werkt samen met een team om de planning voor verschillende locaties te verzorgen. Dit doe je door de behoefte te analyseren en de planning te maken. Je krijgt de kans om te groeien en invloed te hebben op je carrière via de DSV Academy. Ook is er de mogelijkheid om soms thuis te werken. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Move forward als Resource Planner bij DSV in Venlo

De juiste collega’s op het juiste moment, om de juiste plek. Met jouw planning skills speel jij pas écht een onmisbare rol bij DSV. Klaar om het verschil te maken?


Jij krijgt het voor elkaar

Onze logistieke dienstverlening valt en staat met een vlekkeloze planning voor jouw DSV-collega’s en talloze uitzendkrachten binnen onze warehouses. Jij werkt eraan mee!

Hoe je dit doet? Samen met jouw team, voorzie je dagelijks meerdere DSV-locaties in Nederland van personeel. Je bent de planning specialist en bent het aanspreekpunt voor de regio. Van heftruckchauffeurs tot aan orderpickers, jij stemt de behoefte van de operatie af met diverse uitzendbureaus en jouw interne collega’s. Dit krijg je voor elkaar door het:   

  • ophalen en analyseren van de personeelsbehoefte vanuit de operatie, op basis van competenties en beschikbaarheid maak jij een planning met behulp van ons workforce management systeem. Jouw planning wordt vervolgens door onze uitzendpartners aangevuld;
  • analyseren van de planningsresultaten en het uitvoeren van een scenarioplanning. Op basis hiervan geef je advies aan de warehouse managers en supervisors;
  • analyseren van de KPI-rapportages van onze uitzendpartners en het bespreekbaar maken van gaten in de planning of structurele tekorten;
  • initiëren van verbetervoorstellen op basis van landelijk overleg met jouw collega resourceplanners.

Jouw team valt binnen DSV op door jullie oog voor detail. Je bent de oren en ogen van de operatie als het gaat om onze personeelsbezetting. Jullie fungeren als spin in 't web tussen onze operaties en uitzendpartners en daarbij helpt de prettige samenwerking binnen jullie team.  Dit doe je niet alleen, maar samen met jouw collega’s Sifra, July, Eef, Petra, Laura en Daisy. Gezelligheid gegarandeerd! 


Wij zijn DSV, wij groeien

DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke diensten. Met kantoren in meer dan 80 landen en een groeiend netwerk van partners, is er geen plek ter wereld die we niet kunnen bereiken via transport door de lucht, over zee, per spoor, via koeriers of over de weg of waar we opslag in magazijnen kunnen bieden. 

Ons personeel op de juiste plek, op het juiste moment; dat is waar wij als team dag in dag uit mee bezig zijn. Het maken van de juiste puzzel geeft mij voldoening. Geen enkele dag is hetzelfde, juist dat is wat mijn werk zo leuk maakt,

aldus July Vullings Senior Resource planner.

In Nederland werken we vanuit ruim 25 vestigingen, met meer dan 3.000 collega’s. Samen gaan we de uitdaging aan die een snel veranderende omgeving met zich meebrengt. We nemen snelle beslissingen op elk niveau en bundelen ambitie en teamwerk. Zo komen wij vooruit en maken we samen het verschil.


Jij brengt mee
  • ervaring binnen een vergelijkbare rol, bijvoorbeeld als personeelsplanner, intercedent of accountspecialist bij een uitzendbureau;
  • kennis en ervaring binnen een logistieke omgeving;
  • je weet jouw weg te vinden, bij het gebruik van een workforce management systeem;
  • beheersing van zowel de Nederlandse- als de Engelse taal.

Het telt allemaal mee voor deze vacature van resource planner in Venlo. Verder is het natuurlijk belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dat gaat zeker goed als je graag doorpakt, lef hebt en met DSV mee wil groeien.


Jij krijgt

Werken bij DSV betekent werken bij één van de topspelers in de logistieke markt. DSV is ondernemend, competitief en wil altijd groeien als organisatie. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die met ons mee willen groeien. Naast een uitdagende baan in een internationale omgeving bieden wij ook nog:

  • een salaris dat afhankelijk van de kennis en ervaring die jij meebrengt, tussen de €2536,85 en de €3905,43 bruto per maand ligt;
  • 24 vakantiedagen, 4 adv-dagen en 8% vakantiegeld;
  • de mogelijkheid om enkele dagen thuis te werken, zo lang dat het werk dit toelaat;
  • een gunstige pensioenregeling, waarvan een deel premievrij en een eigen bijdrage van 5%; 
  • toegang tot kennis en training via onze DSV Academy. Zo kan jij groeien en invloed uitoefenen op jouw carrière pad.
Move forward

Stuur jouw cv met motivatie of laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op. Nog vragen over deze vacature? Onze corporate recruiter Manouk Lips beantwoordt al je vragen via 06 5188 5961 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Volg jij DSV al op Instagram, TikTok, X, Facebook en/of Linkedin? 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in