+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vroomshoop.
Laad meer vacatures

Elektromonteur Woningbouw Vroomshoop

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Cottus

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Als zelfstandig elektromonteur bij ons werk je aan verschillende projecten, van nieuwbouw tot renovatie. Je zorgt voor goede elektrotechnische oplossingen. Je monteert wandcontactdozen en sluit meterkasten aan. Je lost zelfstandig problemen op en werkt veilig. We bieden een goed salaris, kans op een vast contract, en de mogelijkheid om extra te leren. Je werkt met goed gereedschap en helpt mee met het opleiden van nieuwe collega's. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als zelfstandig elektromonteur bij Cottus ga je op diverse projecten aan de slag variërend van nieuwbouw tot renovatie en hierbij streef je naar het leveren van hoogwaardige elektrotechnische oplossingen. Je werkt aan zowel nieuwe als bestaande installaties maar houd je je ook bezig met het monteren van wandcontactdozen en sluit je meterkasten aan. Je hebt een scherp oog voor detail en bent in staat om zelfstandig problemen op te lossen en bent bekend met de geldende veiligheidsvoorschriften.


Ben jij het?

Voor de functie van zelfstandig elektromonteur zijn wij opzoek naar een collega met onderstaand profiel: -         Je bent in het bezit van een MBO diploma richting de elektrotechniek; -         Werkervaring als elektromonteur in de woningbouw of utiliteit; -         Je bezit een VCA diploma of bent bereid deze te halen; -         Rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer; Cottus kijkt verder dan alleen je opleiding en ervaring. We vinden het belangrijk dat jij als persoon binnen ons team past, herken jij jezelf in de volgende punten? -         Je hebt een passie voor techniek; -         Je krijgt energie van het leren van nieuwe dingen; -         Het volgen van eventuele opleidingen en cursussen is voor jou geen probleem; -         Het samenwerken met collega’s is voor jou belangrijk; -         Je wordt blij van het overdragen van jouw kennis en ervaring op toekomstige vakkrachten.


Wat wij bieden

Verder mag je van ons verwachten: -         Uitstekend salaris tussen de €2500,- en €3500,- bruto per maand, afhankelijk van diploma’s en/of werkervaring; -         Een fulltime baan met uitzicht op een vaste aanstelling; -         25 vakantiedagen en mogelijkheid tot 13 extra ADV dagen; -         Werken met top kwaliteit gereedschap; -         Mogelijkheid tot het behalen van meer diploma’s/certificaten; -         Bijdragen aan het ontwikkelen van nieuwe vakkrachten; -         Bij het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus ter waarde van €500,-.


Waar jij werkt

Bij Cottus bieden we je een afwisselende baan op diverse projecten, geen dag is hetzelfde. Omdat wij ook toekomstige vakkrachten zelf opleiden zijn wij opzoek naar ervaren collega’s die graag zijn of haar kennis willen overdragen op onze monteurs in opleiding zodat zij klaar worden gestoomd voor een mooie toekomst in de elektrotechniek.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in