+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vught.
Laad meer vacatures

Ambulant verpleegkundige FACT Jeugd (Herlaarhof) Vught

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Reinier van Arkel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.218 - € 4.263 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van ambulante jeugdpsychiatrie als verpleegkundige bij ons FACT Jeugdteam. Geen dag is hetzelfde in deze rol, waarbij je werkt met een complexe doelgroep in een herstelgerichte setting. Geniet van een inspirerende werkomgeving, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, en unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot fiscaal voordelige aankopen via FiscFree. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Ambulant verpleegkundige FACT Jeugd (Herlaarhof)

Ben jij een bevlogen verpleegkundige met ervaring binnen de kinder & jeugdpsychiatrie? Grijp dan deze kans!

Wat je doet

Geen dag is hetzelfde bij het FACT-team! Elke dag weer andere cliënten, andere omgevingen en andere taken. De intensiviteit van de zorg wisselt per dag. Als verpleegkundige ben je een talent in het samenwerken, de verbinding zoeken met de cliënt en zijn naastbetrokkenen en de samenwerkende organisaties in de regio. Je hebt je eigen caseload en je kent jouw cliënten. Je stelt in samenspraak met de regiebehandelaar behandelplannen op en overlegt met je collega’s wat de beste aanpak is voor deze kwetsbare doelgroep met vrijwel altijd multi-problematiek. Hierin is het van belang dat je beschikt over verpleegkundig leiderschap en dat je in staat bent om klinisch te redeneren. Daarnaast ben je ook betrokken bij eventuele opschaling van de zorg.

Waar je werkt

Het FACT Jeugd team is er voor kinderen en jongeren tussen de 0 en 23 jaar met complexe problemen op meerdere levensgebieden. De jongeren of hun ouders kunnen de weg van de reguliere hulpverlening moeilijk vinden of bewandelen. Er is bij deze kinderen en jongeren sprake van (vermoedens van) complexe psychiatrische problematiek met regelmatig ook verslavingsproblematiek en schooluitval. De jongeren of gezinnen die bij FACT terechtkomen zijn vaak zorgmijdend, de meeste zijn niet gemotiveerd voor behandeling. Naast problematiek bij de jeugdige is er vaak sprake van systeemproblematiek. De draagkracht/draaglast-verhouding is verstoord, er zijn opvoedingsproblemen en/of relatieproblemen binnen het gezin. Vaak spelen er ook financiële problemen, psychische problemen of verslavingen bij de ouders en komt misbruik of mishandeling voor.

We werken vanuit een herstelgerichte visie en maken veel gebruik van ervaringsdeskundigheid van diverse teamleden. Het FACT-jeugdteam bestaat uit: een kinder- en jeugdpsychiater, GZ-psycholoog, systheemtherapeut, een verpleegkundig specialist, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, verpleegkundigen, een verslavingsdeskundige en een jobcoach. Het team van Herlaarhof werkt samen met Novadic-Kentron en Koraal (Sterk in Werk). Het team van FACT-jeugd maakt onderdeel uit van Herlaarhof. Zie voor meer informatie over Herlaarhof en wat we doen bijgaande link:

Wat we van je vragen

Per direct zoeken we een bevlogen, zelfstandig werkende HBO-verpleegkundige! Je bent nauwgezet, je hebt goede sociale- en schriftelijke vaardigheden, je bent iemand die graag samenwerkt en die er voldoening uit haalt om alles voor het team en de cliënten zo goed als mogelijk te regelen. Heb je zin in deze veelzijdige functie dan komen we graag in contact met jou!

  • Een afgeronde hbo-opleiding verpleegkunde (BIG registratie);
  • Je beschikt over ervaring als verpleegkundige binnen de GGZ;
  • Je bent iemand die gemakkelijk contact maakt met zowel cliënten, behandelaren en externe ketenpartners.

Wat we je bieden

Bij Reinier van Arkel werken mensen die blij zijn met jou als collega. Wij bieden je een inspirerende en professionele werkomgeving waarin je in de gelegenheid bent je competenties in te zetten en waar ruimte is voor verdere ontwikkeling. Je wensen hierin bespreken we graag met je!

  • Inschaling binnen cao-ggz binnen FWG 50 (€3218-€4263);
  • We zoeken een collega die samen met ons bouwt, het precieze aantal uren bepalen we graag in overleg met je;
  • We bieden een overeenkomst voor de duur van 1 jaar met de intentie om deze daarna om te zetten naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Een inspirerende en professionele, maar ook gezellige werkomgeving, waar je in de gelegenheid bent om je competenties in te zetten en waar ruimte is voor verdere ontwikkeling;
  • Persoonlijke wensen waarin wij organisatorisch een rol kunnen spelen bespreken wij graag met je;
  • E-learnings via LearnLinq. En een breed aanbod aan opleidingen en trainingen;
  • FiscFree; dit geeft de mogelijkheid om producten zoals telefoons, fietsen en laptops met fiscaal voordeel te kopen.

Meer weten en solliciteren

Meer weten? Verzoeken om extra informatie of vragen beantwoorden wij graag. Neem daarvoor contact op met: Marianne van Rijswijk (Manager Zorg), bereikbaar via: 06-33027925.

Interesse?! Solliciteer dan via de “solliciteer hier ”button op de vacaturepagina op de werken bij website van Reinier van Arkel!

We stellen het op prijs als je deze vacature deelt. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in