+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Werkendam.
Laad meer vacatures

Medewerker Verkoop Binnendienst parttime - vaste baan Werkendam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.800 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Zoek je een leuke baan in de verkoop? Je komt te werken bij een bedrijf dat voorop loopt in de food branche. Ze leveren specerijen aan restaurants en cafés. Je werk is belangrijk: je helpt met klantorders en zorgt dat alles goed loopt. Het bedrijf is gezellig en viert successen samen. Ze hebben leuke extra s, zoals maandelijks gebak voor verjaardagen en feestjes. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je op zoek naar een uitdagende rol als Medewerker Verkoop Binnendienst? Dan is dit jouw kans! Onze opdrachtgever, gevestigd in Werkendam, biedt jou de mogelijkheid om direct bij hen in dienst te treden. Als gedreven en ervaren professional verwelkomen wij jou voor een parttime functie van 24 uur per week, waarbij je op maandag, woensdag en vrijdag aan de slag zult gaan. Ontdek meer over deze boeiende kans en solliciteer vandaag nog!

wat bieden wij jou
  • €2800 - €3500 bruto per maand op basis van 40 uur
  • Direct op contract bij het bedrijf is mogelijk!
  • Medewerker verkoop binnendienst
  • Parttime - 24 uur per week
  • Werkendam
wie ben jij

We zoeken een enthousiaste verkoop medewerker binnendienst met een achtergrond in een dynamische branche. Als ideale kandidaat ben je niet alleen klant- en servicegericht, maar ook communicatief en organisatorisch sterk. Je bent sterk in het uit opbouwen van sterke relaties, zowel intern als extern, en draagt graag bij aan een positieve teamdynamiek. Met jouw ervaring neem je gemakkelijk deze functie tot je. Kortom, als jij proactief, daadkrachtig en overtuigend bent, met een passie voor mensen en een positieve werkhouding, dan is dit je functie!

  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
  • Indien je Duits spreekt is dat mooi meegenomen.
wat ga je doen

We zoeken een Medewerker Verkoop Binnendienst voor 24 uur per week in een sleutelrol tussen klantorders en uitlevering. Je beoordeelt en verwerkt klantorders, neemt deel aan verbeterprojecten en onderhoudt contact met klanten en interne afdelingen. Het oplossen van leveringsproblemen en het optimaliseren van processen behoren tot jouw taken, evenals het ontwikkelen van projecten om aan klantbehoeften te voldoen. Je rapporteert aan de Sales Services Manager en werkt op maandag, woensdag en vrijdag.

Nog even een korte opsomming van je werkzaamheden:

  • Het administratief verwerken van klantorders en verwerken ervan;
  • Deelnemen aan verbeterprojecten binnen de organisatie;
  • Beantwoorden van vragen van klanten en collega's over de orders;
  • Monitoren van interne en externe leveringsproblemen;
  • Het realiseren van klantbehoeften en uitbreiding van internationale leveringen.
waar ga je werken

Dit bedrijf is erg uniek, omdat het een van de koplopers is in de Europese food branche. Ze focussen zich op gastronomie en proberen zoveel mogelijk te innoveren waar kan en waar nodig. Het kan maar net zo zijn dat de knoflook of kruiden die jij bij je bestelling krijgt in dat ene leuke café of dat restaurant afkomstig zijn van dit bedrijf!

Je komt te werken in een plezierige werkomgeving met leuke collega’s en goede arbeidsvoorwaarden. Bij onze opdrachtgever kennen ze veel dynamiek én tijd voor het vieren van successen en voor gezelligheid. Denk aan maandelijks gebak voor de verjaardagen, kwartaalbijeenkomsten met een borrel en hapjes, 2 keer per jaar een feest! Al met al een fijne werkgever om voor te werken!

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel! We plannen graag een gesprek met je in. Heb je nog vragen? Bel ons dan op 0183-694315.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in