+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wilp.

Project Engineer Wilp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Get Work

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij gepassioneerd door engineering en heb je affiniteit met industriële productielijnen? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons team!


Jouw baan als Project Engineer in Wilp

Als Project Engineer werk je dagelijks aan projecten binnen de recycling industrie. Samen met je collega’s ben je een belangrijke schakel in het realiseren van maatwerkoplossingen voor onze klanten. De werkzaamheden variëren van het aanpassen van bestaande productielijnen tot het ontwerpen van nieuwe productielijnen. Ook het ontwerpen van machines met innovatieve constructieve oplossingen die toepasbaar zijn binnen de recycling industrie, behoren tot de werkzaamheden. Een veelzijdige baan waar samenwerken en creativiteit centraal staan. Je luistert naar de wensen van de klant, bespreekt de mogelijke opties en zorgt dat je voldoende informatie hebt voor een eerste ontwerp. Na goedkeuring van het ontwerp volgt de detailengineering en werkvoorbereiding. Ook zorg je ervoor dat de productieafdeling voldoende informatie heeft om te produceren. Gedurende het project houd je zicht op de planning, budget, kwaliteit en uitvoering. Het geeft je energie wanneer het project van concept tot realisatie goed verloopt. 



Gevraagd

Dit breng je mee

Word jij enthousiast van engineering en heb je affiniteit met industriële productielijnen. Heb je ervaring in een soortgelijke functie en ben je praktisch ingesteld? Dan is dat een pre. ben je praktisch ingesteld en hands-on mentaliteit.  Kennis van industriële automatiseringssystemen is een pluspunt. Ben je daarnaast een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden.



Aanbod

Voor wat, hoort wat

Bij Get Work geloven wij sterk in het feit dat gelukkige werknemers niet alleen beter presteren, maar ook bijdragen aan een positieve werkomgeving. Goede arbeidsvoorwaarden maken dit geluk compleet. Dit is een lijst met voordelen die een werkgever aanbiedt, waaronder: 

  • Een meer dan prima salaris, passend bij jouw kennis en ervaring.
  • Kansen om jezelf (nog meer) te ontwikkelen. 
  • Meerdere te leuke teamuitjes per jaar.
  • Een gezellige werksfeer! 

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en deel uit te maken van dit leuke team? Solliciteren doe je met 1 klik op de oranje knop. Wij kijken ernaar uit om van jou te horen! Heb je vragen over deze vacature? Bel dan 088-4389610 of per mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of stuur een whatsapp bericht 06-13394935.



Bedrijfsomschrijving

Jouw werkplek als Project Engineer in WilpOnze opdrachtgever is een dynamisch machinebouw en metaal bewerkingsbedrijf met een goede naam en expertise in de recycling industrie en grondverzet branche. Vanwege groei zoeken zij een Project Engineer voor de recycling industrie. Voor klanten bouwen, onderhouden en installeren zij grote installaties en machines op het gebied van recycling. Zelf verzorgen zij de engineering en volgen het gehele proces van tekentafel tot oplevering bij de klant. Hiermee ontzorgen ze de klant en geeft het de flexibiliteit om snel maatwerk te leveren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in