+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Woerden.
Laad meer vacatures

Service Coördinator Woerden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Blueprint Automation

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Laptop, Pensioenregeling, Telefoon v/d zaak, Winstdeling

Vacature in het kort

Kom werken als Service Coördinator bij een toonaangevende fabrikant van verpakkingsmachines. Je leidt een team Service Engineers voor installatie en onderhoud wereldwijd. Je plant projecten, stuurt engineers aan en lost technische problemen op. Je krijgt een goed salaris, winstdeling, en pensioen. Ook een laptop, telefoon, en trainingen. Plus, gebruik van de fitnessruimte en bedrijfsbar. Geniet van teamuitjes, bedrijfsfeesten, en meer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Ga jij een gedreven team van Service Engineers aansturen om onze geavanceerde verpakkingsmachines bij klanten over de hele wereld goed in werking te stellen of te onderhouden? Kom dan bij ons werken als Service Coördinator!

Wat ga je doen?

De serviceafdeling van BPA bestaat uit twee onderdelen:

Installatie en Commissioning van Nieuwbouwprojecten: Dit omvat de volledige installatie en het operationeel maken van nieuwe projecten.
After Sales: Deze tak is verantwoordelijk voor alle klantvragen gedurende de levensduur van bestaande installaties. Hierbij kun je denken aan onderhoud, modificaties, het ombouwen van machines en de verkoop van onderdelen.

Als service coördinator word je toegewezen aan één van deze onderdelen, afhankelijk van je achtergrond en affiniteit. De verantwoordelijkheden binnen deze functie omvatten:

Je bent verantwoordelijk voor het operationeel plannen, voorbereiden en coördineren van serviceprojecten
Je stuurt service engineers functioneel aan binnen de kaders van serviceprojecten
Het onderhouden van goede relaties met onze internationale klanten
Je biedt ondersteuning aan klanten bij het oplossen van storingen en participeert in de roulatie voor de service telefoon, waarbij je directe technische assistentie verleent
Actief meedenken en bijdragen aan de verbetering van interne processen is een belangrijk onderdeel van je rol; je initieert verbeteringen die de efficiëntie en klanttevredenheid verhogen

Welke arbeidsvoorwaarden krijg je?

Een marktconform salaris (afhankelijk van ervaring en leeftijd)
Een winstdelingsregeling en een pensioenregeling
Doorgroeimogelijkheden binnen de serviceafdeling en de BPA-organisatie
Een laptop en telefoon van de zaak
Een uitgebreid trainingsaanbod, inclusief talen en software
De mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze fitnessruimte en bedrijfsbar
31 vakantiedagen waarbij je de mogelijkheid hebt om er 9 dagen per jaar bij te kopen
Diverse bedrijfs- en teamuitjes, waaronder een bedrijfsfeest, sportdag, BPA BBQ, Sinterklaasviering, kerstborrel en nieuwjaar lunch


Verwachting


* Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in WTB en/of Elektro, en minimaal 5 jaar relevante ervaring in machinebouw en/of toegepaste technieken

* Je hebt mechanische kennis (elektrische/softwarekennis is een pre) waarmee je onze machines begrijpt en technische risico's inschat

* Je bent vaardig met MS Office-tools

* Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed


Bedrijfsprofiel

BluePrint Automation (BPA) is een toonaangevende fabrikant van verpakkingsmachines. Onze geavanceerde machines zijn verantwoordelijk voor het efficiënt verpakken van diverse producten in zowel dozen als flexibele zakken. Hierbij kunt u denken aan diverse producten, waaronder chips, snoep, friet, vaatwastabletten, kaas en ijsjes.

BPA is een familiebedrijf waar zowel onze klanten als onze medewerkers centraal staan. Onze focus op kwaliteit waarborgt de duurzame groei van ons bedrijf. Dankzij deze succesvolle aanpak groeit BPA jaarlijks met een indrukwekkend percentage van 10%. Momenteel ontwikkelen, assembleren en installeren wij jaarlijks 190 machines.

Wij werken samen met 380 toegewijde medewerkers. Onze bedrijfscultuur is vriendelijk, informeel en open, wat een perfecte omgeving creëert voor zowel hard werken als ontspanning. We vieren samen de verjaardagen en jubilea van onze collega's twee keer per maand en organiseren diverse personeelsfeesten gedurende het jaar. Op vrijdag sluiten we de werkweek af met een gezellige borrel en heerlijke bitterballen in de BPA-bar.


Reageren

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Service Coördinator kan je contact opnemen met Thom Zoethout op 06 41 81 38 79 of stuur een e-mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in