+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bunnik.
Laad meer vacatures

Service Coordinator | Bunnik | Telecom Bunnik

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Page Personnel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

Wacht niet langer! Dit is het moment om in te stappen bij een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Deze organisatie focust zich op de zicht- en onzichtbare verbindingen van het internet en zorgt ervoor dat jij altijd online kan zijn en de snelheid optimaal is.

Omschrijving

Als Service Coördinator ben je een van de belangrijkste schakels binnen de organisatie. Jij bent namelijk het aanspreekpunt voor huiseigenaren, woningcorporaties en vereniging van eigenaren wanneer het gaat om vraagstukken, projectontwikkelingen en eventuele schademeldingen.

Door jou groeiende kennis weet je service standaarden zoals kwaliteit en snelheid van antwoorden te bewaken. Jij komt ’s ochtend op kantoor en pakt een kop koffie en bespreekt met collega’s de dag zodat je weet wat er binnen de afdeling speelt. Je werkt binnen een team zelfstandig aan projecten maar weet ook de juiste collega’s en afdelingen communicatie, backoffice, hoogbouw en management te benaderen voor nader overleg.

Aanbod

Na zo’n twee gesprekken waarbij je kennis maakt met je nieuwe collega’s en managers zal er een aanbod volgen. Dit aanbod zal bestaan uit de volgende elementen:
  • Jaarsalaris inclusief vakantiegeld tussen de 27.600- 38.880;
  • Vakantiegeld gelijk aan een maandsalaris;
  • Opleidingsbudget;
  • 25 vakantiedagen;
  • Premievrij pensioen;
  • Groeiende Nederlandse start-up als werkgever;
  • Hypermodern kantoor ingericht om thuis te voelen;
  • Regelmatig een borrel en jaarlijkse personeelsfeesten;
  • Een energiek team dat binnen de kortste keren familie is.


Gevraagd

Als Service Coördinator heb je minimaal 1-2 jaar werkervaring opgedaan in een service verlenende kantoorfunctie met veel klantcontact. Dit kan bijvoorbeeld zijn als Customer Service Medewerker, Recruiter, Commercieel Medewerker, Werkbegeleider of Planner. Deze ervaring is idealiter opgedaan bij een telecomorganisatie of een woningcorporatie. Interesses die goed van pas zouden komen zijn IT, digitale toekomst, woningbouw of programmeren maar ook zonder een technologische knobbel kan je het ver schoppen in deze rol.

Voor een goede uitvoering heb je een service verlenende instelling, ben je communicatief sterk en weet je gesprekken op een positieve manier te beïnvloeden. Je bent nieuwsgierig en durft door te vragen wanneer je iets niet begrijpt en weet wat er nodig is om doelstellingen te behalen.

Idealiter bent je per direct 32-40 uur per week beschikbaar.

Bedrijfsomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is een van de snelst groeiende organisaties van Nederland. Dit komt door de snelgroeiende vraag naar stabiel en sneller internet waardoor verbinden moeten worden gemaakt in het digitale netwerk. Een paar jaar geleden bestond het team uit 10 personen maar de teller staat tegenwoordig op 90+ collega’s tussen de 20 en 50 jaar oud. Hierdoor hangt er een start-up sfeer waarbij nog niet alle processen vast liggen en je mee kan denken aan de toekomst van de organisatie. Ondanks de groei eten collega’s tijdens de lunch samen aan de grote eettafels in de kantine en heerst er een gezellige huiselijke sfeer. Het kantoor is recentelijk gerenoveerd en werkplekken zijn van alle mogelijke gemakken voorzien. Ondanks de mogelijkheid om zo nu en dan thuis te werken komen de collega’s graag naar kantoor gezien de fijne werkomgeving. Collega’s zoeken elkaar namelijk graag op om samen te werken, een te overleggen of een kop koffie te drinken. Parkeren kan bij het kantoor maar de trein en bus stoppen ook in de buurt van het kantoor waardoor Utrecht, Odijk, Zeist, Driebergen en Veenendaal goed bereikbaar zijn.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in