+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wolvega.
Laad meer vacatures

Monteur opbouw Wolvega

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

MF

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
MF

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,49 - € 20,04 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie als monteur opbouw werk je in een team waar je echt het verschil maakt. Je zorgt dat elk voertuig perfect de deur uitgaat. Je krijgt een goed salaris, gratis bedrijfsfysio, en gezonde snacks. Ook kun je hier veel leren en doorgroeien. Het is een fysieke baan waarbij je elke vrijdag vroeg klaar bent. Je komt te werken in een bedrijf waar duurzaamheid en kwaliteit belangrijk zijn en waar iedereen elkaar helpt. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij oog voor detail en ben jij op zoek naar een baan waar je nog jaren plezier uit kunt halen? Als monteur opbouw krijg je goede voorwaarden, groei je lekker door en wordt er goed voor jou als werknemer gezorgd. Meer weten? Lees verder!

Als monteur opbouw in Wolvega houd jij de details in de gaten en zorg je dat alles volgens de norm én wens van de klant de werkplaats uitrolt. Dit moet natuurlijk beloond worden, dus jij krijgt een goed salaris, gratis bedrijfsfysio en gezonde tussendoortjes en kunt bij dit erkende leerbedrijf goed doorgroeien. 
 
Je speelt een cruciale rol in het productieproces van carrosserieën voor op maat gemaakte voertuigen als monteur opbouw. Je voert diverse montagewerkzaamheden uit en zorgt hierbij dat je nauwkeurig te werk gaat en volgens de specifieke wensen van de klanten. Ook de strenge kwaliteitsnormen hou je hierbij natuurlijk in het oog. Je komt te werken in een klein team, samen met je collega's bouw jij van losse panelen een grote trailer. In je functie voer je de volgende werkzaamheden uit: kitten, bochten plakken, binnenwerk monteren, vloeren gieten en deuren plaatsen.
 
In deze functie ga je fulltime aan de slag, maar ben je wel elke vrijdag om 15:00 vrij. Je werkt in een mooie productiehal waar met meerdere machines wordt gewerkt. Het is een fysieke baan en je moet van aanpakken houden.


Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een bekend bedrijf in Wolvega. Ze zijn specialist in maatwerk carrosseriebouw en maken de visie van de klant werkelijkheid voor trailers, vrachtwagenbakken en aanhangwagens. Duurzaamheid, innovatie, veiligheid en kwaliteit kunnen daarbij natuurlijk niet ontbreken. Niet alleen in hun producten, maar ook in het werkgeverschap. Ze vinden het belangrijk dat collega's oog voor elkaar hebben en zorgen dat iedereen goed en gezond kan werken. Zo is er een gratis bedrijfsfysio en ligt er altijd fruit klaar.  
 
Je komt terecht in een team van ongeveer 100 medewerkers van verschillende leeftijden en achtergronden. Iedereen werkt goed samen en er is een fijne werksfeer, wat ook blijkt uit het feit dat de meeste medewerkers er al lange tijd werken. Wanneer je ambitie hebt om door te groeien, wordt er graag met je meegekeken naar de mogelijkheden. Het bedrijf is namelijk een erkend leerbedrijf.


Wat wij bieden
  • Een goed brutosalaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) tussen de € 15,49 en € 20,04 
  • Reiskostenvergoeding tot € 23,00 per dag 
  • Een fulltime baan voor langere tijd, met intentie tot een vast dienstverband bij de opdrachtgever 
  • Actieve personeelsvereniging, gratis bedrijfsfysio en gratis fruit 
  • Werkkleding en werkschoenen 
  • Mogelijkheden tot het volgen van externe en interne opleidingen
Wat wij vragen

Als nieuwe aanwinst van het team ben jij natuurlijk enthousiast en ben je bereid certificaten of opleidingen te halen als dat nodig is. Verder heb jij: 

  • Relevante ervaring als carrosseriebouwer, een diploma richting de techniek of vergelijkbaar 
  • Fulltime beschikbaarheid 
  • Kennis van of ervaring met het lezen van technische tekeningen
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in