+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wormerveer.

Assistent controller Wormerveer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PDZ Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.500 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van financiën en logistiek bij een dynamisch bedrijf in Wormerveer. Als Assistent Controller ben je het middelpunt van financiële administratie en Warehouse Management System. Werk in een informele sfeer waar jouw humor en initiatief gewaardeerd worden. Naast een marktconform salaris en pensioenregeling, bieden we uitdagende projecten, een hecht team, en de kans om professioneel te groeien door trainingen en cursussen. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Op de Financiële Administratie in Wormerveer werken we met een ambitieus en gezellig team. Naast de normale financiële administratie werkzaamheden zullen er de nodige inspanningen in ons Warehouse Management System (WMS) gestopt moeten worden.

Team en Werkomgeving: Bij dit bedrijf n Wormerveer maak je deel uit van een financieel team dat zich kenmerkt door ambitie en gezelligheid. Dit team streeft ernaar om zowel individueel als collectief te groeien en uit te blinken in hun vakgebied. 

De informele en vriendelijke werksfeer stimuleert samenwerking, kennisdeling en ondersteuning tussen collega's. In deze omgeving zijn jouw initiatief, collegialiteit en stressbestendigheid essentieel. Je bijdrage is niet alleen beperkt tot je financiële expertise, maar ook tot je vermogen om creatieve oplossingen te bieden en een positieve sfeer te bevorderen met jouw gevoel voor humor.

Rol van Assistent Controller:
Als Assistent Controller ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan financiële taken. Je ondersteunt de financiële administratie bij de dagelijkse boekhouding, het verwerken van financiële transacties, en het waarborgen van de juistheid van financiële records.

Specifieke Werkzaamheden:

•    Beheren van Administraties: Als Assistent Controller ben je verantwoordelijk voor het beheer van één of meerdere administraties binnen de organisatie. Dit vereist nauwkeurigheid in het bijhouden van financiële records en het zorgen voor de juistheid van de boekhoudkundige gegevens.

•    BTW Aangiftes: Het voorbereiden en indienen van BTW aangiftes, inclusief Intracommunautaire Leveringen (ICL) aangiftes, is een belangrijk onderdeel van je rol. Dit vereist nauwkeurigheid en een goede kennis van fiscale regelgeving.

•    CBS-Statistieken: Het invullen en indienen van de vereiste statistieken bij het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maakt ook deel uit van jouw takenpakket. Dit omvat het nauwkeurig verzamelen en rapporteren van financiële en operationele data.

•    Warehouse Management System (WMS) Werkzaamheden: Een significant deel van je rol betreft het werken met het WMS. Dit systeem is essentieel voor de voorraadbewaking en het beheer van logistieke processen. Je zult betrokken zijn bij het analyseren van de voorraadgegevens, het waarborgen van de nauwkeurigheid van de voorraadinformatie en het bijdragen aan efficiënt voorraadbeheer.

•    Budgetbewaking: In samenwerking met de controller houd je toezicht op de budgetten. Dit omvat het volgen van uitgaven, het identificeren van afwijkingen en het bijdragen aan het budgetplanningsproces.

•    Balansen Opstellen: Samen met de controller werk je aan het opstellen van de balansen. Dit vereist een diepgaand begrip van financiële principes en een nauwgezette aandacht voor de nauwkeurigheid van financiële gegevens.

•    Financiële Rapportages: Je ontwikkelt en onderhoudt periodieke rapportages, waaronder balansen, winst-en-verliesrekeningen en cashflowoverzichten. Deze rapportages zijn cruciaal voor het management om geïnformeerde beslissingen te nemen.

•    Budgettering en Forecasting: Je helpt bij het voorbereiden van jaarlijkse budgetten en voert regelmatig financiële analyses uit om de prestaties tegen deze budgetten te beoordelen.

•    Belasting- en Compliance Taken: Je zorgt voor de naleving van fiscale voorschriften door het voorbereiden en indienen van BTW aangiftes en het beheren van andere fiscale documenten.

•    Interne Controles en Procesverbetering: Je speelt een actieve rol in het verbeteren van interne controleprocessen en procedures. Dit omvat het identificeren van gebieden voor efficiëntieverbetering en het implementeren van best practices in financiële processen.


Over het bedrijf

Wij zijn een producent van PE verpakkingsmateriaal en toeleverancier van een breed assortiment specialistische flexibele folies en verpakkingen uit polyolefine grondstoffen, in zowel binnen- als buitenland. Onze specialiteiten zijn de productie van folies en verpakkingen middels blaasextrusie, flexodrukken en onder andere conversie


Wat wij vragen

Deze functie vereist een hoge mate van aanpassingsvermogen. In een dynamische werkomgeving kunnen taken en verantwoordelijkheden evolueren en veranderen. Dit betekent dat niet alle situaties en taken vooraf volledig vastgelegd zijn. 
Je moet dus comfortabel zijn met deze mate van flexibiliteit en bereid zijn om je aan te passen aan veranderende omstandigheden. Deze eigenschap valt gedeeltelijk onder stressbestendigheid, waarbij het vermogen om effectief te blijven functioneren in een snel veranderende omgeving essentieel is.

Een cruciale vaardigheid is ook de bekwaamheid in het extraheren van data uit het CRM-systeem van het bedrijf en deze gegevens effectief te verwerken. Dit vereist niet alleen ervaring met het of een soortgelijk CRM-systeem, maar ook geavanceerde Excel-vaardigheden. De kandidaat moet in staat zijn om complexe data-analyses uit te voeren, inclusief het gebruik van geavanceerde functies en formules in Excel. Hoewel dit deel uitmaakt van de rapportageverantwoordelijkheden, is het belangrijk om specifiek te benadrukken dat de kandidaat een 'ster' moet zijn in het werken met Excel, gezien de centrale rol die deze vaardigheid speelt in de dagelijkse werkzaamheden


Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf. Wij bieden een marktconform salaris, een pensioenregeling en reiskostenvergoeding. Daarnaast heb je de kans om te werken in een ondersteunende en informele omgeving, waar je alle kansen krijgt om je professioneel te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf. Dit alles maakt de functie van Assistent Controller bij ons een aantrekkelijke stap in jouw carrière. Als aanvulling op primaire goede en tevens marktconform arbeidsvoorwaarden bieden wij de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • 23 vakantiedagen + 2 bonus vakantie dagen te verdienen.
  • Salarisindicatie ligt tussen € 3500-4500 bruto obv 40 uur.
  • Pensioenregeling (Werkgever 2/3, werknemer 1/3): We investeren in jouw financiële toekomst met een solide pensioenregeling.
  • Jaarlijkse inflatie van het salaris: Om de koopkracht te behouden, passen we jaarlijks met max. 2.5% het salaris aan volgens de inflatie.
  • Reiskostenvergoeding: We ondersteunen jou in de kosten die gepaard gaan met het reizen naar en van het werk.
  • Vrijdagmiddagborrel: Een informeel moment om de week ontspannen af te sluiten en collega's beter te leren kennen.
  • Informele werksfeer: Bij ons heerst een informele werksfeer waarin we open communiceren en een prettige samenwerking nastreven.
  • Leuke collega’s: Je komt te werken in een team van enthousiaste en gemotiveerde collega's.
  • Volgen van training en cursus: We stimuleren jouw professionele groei door de mogelijkheid te bieden trainingen en cursussen te volgen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in