+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Timmerman Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 3.300 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Bij onze opdrachtgever, een toonaangevende speler op het gebied van onder andere vastgoedonderhoud, bieden wij jou de kans om aan de slag te gaan als timmerman in onderhoud en service. Service staat voor jou op de eerste plaats, en je waardeert variatie in je werk. Geen enkele werkdag als timmerman in onderhoud en service zal standaard zijn. Dagelijks ga je op pad om klanten tevreden te stellen. Je hebt veel vrijheid in je werkzaamheden en ontvangt bonnen via je tablet die je afhandelt. Dankzij je uitstekende communicatieve vaardigheden werk je effectief samen met klanten en collega's, en houd je hen op de hoogte van de voortgang van je werkzaamheden. Je biedt oplossingen en zorgt ervoor dat klanten dagelijks tevreden zijn. Als timmerman in onderhoud en service voer je ook verschillende kleine klussen uit aan diverse soorten vastgoed, zoals het onderhoud van winkelpanden, parkeergarages en appartementen. Je zult veel zelfstandig op pad zijn en veel contacten hebben, wat je talloze mogelijkheden biedt om je verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied.


Ben jij het?

We bieden je een uitdagende baan in een prettig team waar plezier, hard werken en collegialiteit samengaan. Op basis van kennis en ervaring kun je een salaris verwachten tussen de €2.900,- en €3.300,- bruto per maand. Je hebt de mogelijkheid om je bij ons te blijven ontwikkelen door jaarlijkse trainingen die aansluiten bij jouw wensen. Hiermee kun je jouw vaardigheden ontwikkelen en eventuele zwakke punten verbeteren. Als een van onze vakmensen spaar je via ons puntensysteem bij ieder gewerkt uur voor verschillende extra's, variërend van gereedschappen tot weekendjes weg.


Wat wij bieden

Voor de functie van timmerman zoeken we een collega die ervaring heeft met zelfstandig werken aan allerlei (onderhouds)klussen. Sterke communicatieve vaardigheden zijn essentieel, en je bent enthousiast om uitdagingen aan te gaan en problemen tot tevredenheid van de klant op te lossen. Je hebt een rijbewijs B(E) en een VCA-certificaat, maar als je dit laatste niet hebt, kunnen wij je daarbij ondersteunen.


Waar jij werkt

Via Faber krijg je als vakman in de bouw de kans om deel te nemen aan prachtige projecten in jouw regio! Samen vinden we de baan die perfect bij jou past, zodat je met enthousiasme en plezier je werk kunt doen. We hechten veel waarde aan opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Onze beloftes komen overeen met onze daden; we gaan elke dag een stap verder om op persoonlijk niveau het verschil te maken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in