+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Vakleerkracht bewegingsonderwijs Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roler

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m

Vacatureomschrijving

Algemene informatie

Op deze openbare basisschool staan de aspecten uit het Ontwikkelingsgericht Onderwijs (OGO) centraal. Zie jij jezelf hier bewegingsonderwijs geven en ben jij klaar om de leerlingen te inspireren met je diverse sport en spelaanbod? Voor een bassischool in de gemeente Zaanstad zoeken wij een vakleerkracht bewegingsonderwijs.


Functie informatie

Voor een openbare basisschool in de gemeente Zaanstad zijn wij op zoek naar een vakleerkracht. Je geeft op een heldere, gestructureerde manier les en weet kinderen op een goede manier te begeleiden op hun eigen niveau. Het gaat om een functie voor de duur van het schooljaar, met kans op verlenging.

Ben jij er klaar voor om met enthousiasme leerlingen vakinhoudelijk aan het bewegen te krijgen? Dit is de kans om tot en met de zomervakantie jouw vak neer te zetten.

Als vakleerkracht zet jij je positief in voor de leerlingen en creëer je een veilig klimaat. Je geeft zelf invulling aan de lessen waarbij je de leerlingen uitdaagt en vaardig bent met differentiëren. De school werkt met aspecten uit het Ontwikkelingsgericht Onderwijs (OGO). Eén van de aspecten is dat met betekenisvolle activiteiten de leerlingen zich persoonlijk ontwikkelen.

Je staat er echter niet alleen voor en bestaat de vakgroep uit 25 gemotiveerde vakleerkrachten, met een appgroep om lesideeën in te delen. Hoog in het vaandel staat dat je zelf een proactieve houding hebt t.a.v. nieuwe ontwikkelingen betreffende het bewegingsonderwijs. Daarbij heb jij de mogelijkheid om sportactiviteiten binnen en buiten de school te organiseren.


Wat wij vragen

✓ Je beschikt over een ALO-diploma en hebt interesse in het basisonderwijs ✓ Je geeft inspirerend, uitdagende en gedifferentieerde bewegingslessen ✓ Je bent direct beschikbaar


Wat wij bieden

✓ Een aanstelling voor 0,6 fte ✓ Salaris conform CAO PO €3301– €5030 ✓ Tijdens de opdracht staat jouw persoonlijke Roler-adviseur voor je klaar met begeleiding op maat ✓ Toegang tot onze digitale leeromgevingKlasMastr


Sollicitatieproces

Zie jij jezelf in deze gymzaal staan? Pak dan je rol! Solliciteer via onderstaande knop! Voor vragen kun je contact opnemen met Mirjam van den Born via 06-30364611 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in