+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.

Opbouwwerker Sociaal Wijkteam Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Incluzio Zaanstad

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 28 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.191 - € 4.547 p/m

Vacature in het kort

Verbind inwoners met elkaar en draag bij aan een veilige, gezonde, en leefbare buurt als Opbouwwerker. Werk binnen een jong en enthousiast team, met de vrijheid om je dag zelf in te delen. Je krijgt een beloning conform CAO Sociaal Werk, een individueel keuzebudget, een telefoon en laptop, en de kans om mee te bouwen aan een ambitieuze organisatie. Je bent de specialist in wijkgericht werken en werkt nauw samen met het sociaal cultureel werker. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Inwoners aan elkaar verbinden zodat zij zich samen inzetten voor een veilige, gezonde en leefbare buurt, dat ga jij doen!

Functieomschrijving

Per 1 januari 2019 is Incluzio in Zaanstad actief als uitvoerder van vier sociale wijkteams in de gebieden Midden-Oost en Noord. Incluzio is een jonge snelgroeiende organisatie met verschillende zorg- en welzijnsopdrachten door het hele land. Ons motto is: Elke buurt een betere buurt. De inwoners van Zaanstad zijn onze klanten, de gemeente Zaanstad is onze opdrachtgever. Samen met alle partners in Zaanstad zorgen wij dat de juiste aanpak voor elke Zaankanter beschikbaar is. Soms komt die ondersteuning uit het (eigen) netwerk of door wat er al wordt georganiseerd in de wijk en als er meer nodig is wordt de juiste ondersteuning samen met de klant bepaald en georganiseerd. Wij werken in multidisciplinaire teams. Onze medewerkers zijn innovatief, enthousiast, daadkrachtig en zijn expert in het sociaal domein. Om resultaten te behalen en vernieuwing te brengen kleuren zij graag buiten de lijntjes. Vanuit incluzio werken wij vanuit de driehoek, wijkgericht, blended en collectief. Wij denken dat dit nodig is om met elkaar de ondersteuning betaalbaar te houden.

Voor het wijkteam Noord&kogerveld zijn wij op zoek naar een opbouwwerker. 
 
Als Opbouwwerker  ga je met inwoners van Kogerveld in gesprek over hun wijk en hun ambities met de wijk. Een groot deel van de functie bestaat uit netwerken en samenwerken met ketenpartners en de wijkbewoners. Jouw focus ligt op het verbinden van bewoners en het versterken van hun wijk. Je zet hierbij jouw eigen netwerk actief in en faciliteert  bewoners en vrijwilligers bij het zelfstandig organiseren van collectieve initiatieven. Daarnaast heb je een nauwe samenwerking met onze sociaal cultureel werker. 
Je bent binnen het team specialist op het wijkgericht werken. 

Pact
Als opbouwwerker zal je werkzaam zijn in de buurt Kogerveld. Wij zijn als Incluzio sinds 1 januari 2024 partner in het pact Zaandam oost. Meer informatie over het Pact kun je vinden op:

Je bent namens het wijkteam het eerste aanspreekpunt voor het Pact. Je levert input Op de uitvoeringsplannen en je bent de stem van de wijk. 

Je bent een doorpakker en denkt out of the box. Netwerken, kansen zien en benutten en verbinding maken met anderen gaat je gemakkelijk af. Jij bent een professional die gelooft dat je door continu leren en verbeteren van elke buurt een betere buurt maakt. We zien graag dat je al ervaring hebt in het aangaan van verbindingen met mensen en organisaties. Jij gaat erop af, kunt goed plannen en voelt je verantwoordelijk voor het behalen van resultaten van jouwzelf en die van het team. Daarnaast zal je veel samenwerken met de wijkmanager.


Wat je krijgt
  • Beloning conform CAO Sociaal Werk, schaal 8;
  • Individueel keuzebudget van bijna 19%;
  • Een telefoon en laptop;
  • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie om daarna te verlengen voor onbepaalde tijd;
  • De vrijheid om je dag zelf in te delen;
  • De mogelijkheid om mee te bouwen aan een ambitieuze organisatie;
  • Je komt terecht in een enthousiast en jong team. 
Wie je bent

Wij zoeken een sociaal werker die onze visie deelt. Een proactieve collega die met ons de organisatie wil laten groeien. Dit doe jij samen met het team, huidige en nieuwe partners en bovenal de inwoners van de wijk.
 
Wat breng je mee?

  • Een afgeronde hbo-opleiding Social Work of vergelijkbaar;
  • Proactieve houding en outreachend kunnen werken;
  • Beschikbaarheid voor 28 uur per week en de bereidheid om buiten kantoortijden te werken als de situatie daar om vraagt;
  • Kennis van en ervaring met de sociale kaart van Zaanstreek is een pre;
  • Ervaring op het gebied van groot stedelijk problematiek. 

 
Ben jij de enthousiaste medewerker die we zoeken?
Stuur dan je cv én een korte motivatie via de sollicitatiebutton. Sollicitaties graag via de sollicitatiebutton in verband met de AVG.
 
Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met de Recruiter via de gegevens op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in